fbpx
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 01:27

Hisense 4K H10 Ultra LED Curved 4K @ 120Hz

Η Hisense παρουσίασε τη νέα της τηλεόραση στις H.Π.Α. και αμέσως διατίθεται για προ-παραγγελία στις 65 ίντσες από το www.amazon.com στα 2.999 δολάρια.

Αυτή θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 31 Οκτωβρίου. Τι είναι όμως αυτό που κάνει σημαντική τη νέα τηλεόραση που στις H.Π.Α. βγαίνει ως H10B2 και στην Ευρώπη XT920.

Η τηλεόραση αυτή έχει 17 πατέντες της Hisense που αφορούν το HDR, την επεξεργασία της εικόνας και το Ultra LED φωτισμό. Η τηλεόραση προσφέρει μεγάλη δυναμική περιοχή για λεπτομέρειες και χρώμα, ενώ ο φωτισμός είναι οπίσθιος με 240 ζώνες για τις 65 ίντσες και 85 ζώνες για το μοντέλο των 55 ιντσών.


Χρησιμοποιείται τεχνολογία Smart Peaking για να έχουμε πιο μαύρο από το μαύρο, αλλά και καλύτερη χρονική απόκριση στο μαύρο, ώστε ο οπίσθιος φωτισμός των LED να βγάζει πολύ φως.

Γίνεται ένθεση μαύρων εικόνων για ακόμη πιο μαύρο, ενώ για τα χρώματα χρησιμοποιείται Quantum Dot Film από τη 3Μ, τεχνολογία (QDEF) για 100% περισσότερο ζωντανό χρώμα.


Το σημαντικό επίσης είναι ότι η τηλεόραση τρέχει την ανάλυση 3840x2160 pixels στα 120Ηz (καρέ) και η οθόνη της είναι κυρτή.


Και ο ήχος έχει ειδική φροντίδα. Το σύστημα είναι το dbx-TV με επεξεργασία στη στάθμη και στο surround που αυξάνει τα εφέ και κάνει τους διάλογους πιο καθαρούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « FiiO Blue Mo-Fi High Fidelity Headphones Denon PMA-SX11 and DCD-SX11 Τα premium »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...