fbpx
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 13:00

LG doubles the numeber of OLED TVs

Η διευρυμένη σειρά της LG στην IFA 2015 θα περιλαμβάνει και τις πρώτες τηλεοράσεις 4K OLED με δυνατότητα HDR

Μεταξύ άλλων η LG θα παρουσιάσει τα μοντέλα τηλεοράσεων 65 και 55 ιντσών 4K High Dynamic Range (HDR) OLED (μοντέλα 65/ 55EF9500 και 55EG9200) και μία κυρτή OLED τηλεόραση (μοντέλο 55EG9100).

Τα μοντέλα EF9500 διαθέτουν την πρώτη επίπεδη οθόνη OLED ανάλυσης 4K, ενώ χαρακτηριστικό των 55EG9200 και 55EG9100 αποτελεί το εξαιρετικά μικρό πάχος τους μόλις 4,8 χιλιοστών. Με ένα διευρυμένο lineup για τις OLED τηλεοράσεις το 2015 - το οποίο περιλαμβάνει εννέα μοντέλα που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα αναλύσεων και διαφορετικούς τύπους πλαισίων.


Η κορυφαία τεχνολογία OLED της LG εξασφαλίζει απόδοση των χρωμάτων και του μαύρου. Αυτό ακριβώς κάνει την τεχνολογία OLED ιδανική για HDR περιεχόμενο, καθώς οι οθόνες OLED μπορούν να αναπαράγουν απόλυτο μαύρο, κάνοντας τα φωτεινά χρώματα του HDR ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Οι OLED τηλεοράσεις είναι σε θέση να καταστήσουν το απαιτούμενο φάσμα φωτός HDR σε χαμηλότερη μέγιστη φωτεινότητα, με αποτέλεσμα μια εξαιρετική και πιο άνετη εμπειρία θέασης. Επιπλέον, οι HDR OLED τηλεοράσεις της LG επιτρέπουν στους θεατές να παρακολουθήσουν περιεχόμενο HDR και μέσω streaming, αλλά και από εξωτερικές πηγές.


Οι βελτιώσεις στα νεότερα μοντέλα της LG δεν σταματούν εδώ. Οι νέες τηλεοράσεις είναι λεπτές σε πάχος, με το πιο λεπτό σημείο των μοντέλων EG9200 και EG9100 να είναι λεπτότερο από οποιοδήποτε smartphone της αγοράς αυτή τη στιγμή. Η διάφανη βάση ενισχύει την εμπειρία θέασης, μειώνοντας οποιαδήποτε οπτική ενόχληση γύρω από την οθόνη, ενώ το λεπτό πλαίσιο, (bezels) είναι σχεδόν αόρατο, με αποτέλεσμα ο θεατής να έχει την αίσθηση ότι οι εικόνες ξεχειλίζουν από την οθόνη. Με επιλογές τόσο για κυρτή, όσο και για επίπεδη οθόνη, η LG διαθέτει πλέον μια τηλεόραση OLED κατάλληλη για όλους τους τύπους δωματίων και χώρων.


Όλες οι 4K OLED τηλεοράσεις της LG διαθέτουν webOS 2.0, την πιο πρόσφατη έκδοση της έξυπνης TV πλατφόρμας της LG. Με βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης και προηγμένα χαρακτηριστικά, η πλατφόρμα webOS 2.0 κάνει την πλοήγηση μίας έξυπνης τηλεόρασης ευκολότερη και ακόμα πιο διασκεδαστική. Η webOS 2.0 μειώνει επίσης το χρόνο εκκίνησης και επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τα μενού ‘Launch Bar’, πράγμα που καθιστά την πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο ευκολότερη από ποτέ. Επιπλέον, οι τηλεοράσεις 4K OLED της LG διαθέτουν ηχεία που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την ηγετική εταιρεία ήχοσυστημάτων Harman / Kardon.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Sony Xperia Z5 Στην IFA2015 Raumfeld Ηχομπάρα – Wunderbar! »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...