fbpx
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 14:00

Raumfeld Ηχομπάρα – Wunderbar!

H γκάμα της Raumfeld αποτελείται αποκλειστικά από ασύρματα, δικτυακά και multi-room προϊόντα.

Το subwoofer της ηχομπάρας είναι ασύρματο και είναι σχεδιασμένο κατά τέτοιο τρόπο που μπορεί να αποτελέσει τη συνέχεια του σώματος της ηχομπάρας, μετατρέποντάς τη σε ηχοβάση. Εναλλακτικά και σε απόσταση έως 10 μέτρα μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, ακόμα και σε ράφι ή να κρυφτεί κάτω από έπιπλο.


Συνολικά 9 μεγάφωνα υπάρχουν στην ηχομπάρα και το subwoofer. Τα έξι μεγάφωνα διαμέτρου 7 εκατοστών στην ηχομπάρα οδηγούνται από ενισχυτή Class D ισχύος 180W ενώ το ενεργό subwoofer διαθέτει τρία μεγάφωνα των 13ων εκατοστών οδηγούμενα από έναν ισχυρό ενισχυτή ίδιας τοπολογίας, ισχύος 200W.


Διαθέτει HDMI για εύκολη σύνδεση με την τηλεόραση και WiFi.


Το multi-room σύτημα της Raumfeld περιλαμβάνεi τη δυνατότητα διαμοιρασμού ήχου μεταξύ των συσκευών ακόμα και από την αναλογική είσοδο, κάνοντας έτσι εφικτό ακόμα και το streaming βινυλίου σε διαφορετικά δωμάτια. Μεταξύ των ιντερνετικών υπηρεσιών μουσικού streaming περιλαμβάνoνται τα Spotify, Napster και Tidal. Στο τελευταίο δίνεται πρόσβαση για τρεις μήνες με την αγορά της ηχομπάρας.

Αναμένεται να παρουσιαστεί στην IFA που ανοίγει τις πόρτες τις σε λίγες μέρες και η τιμή της αναμένεται να είναι στα 1200 ευρώ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...