fbpx
Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 19:58

Lenovo A7000 Smartphone με Dolby Atmos

Το Lenovo A7000 διαθέτει μια φωτεινή HD οθόνη 5.5 ιντσών με εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης και πρωτοποριακή τεχνολογία ήχου Dolby.

Πιο συγκεκριμένα, είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που διαθέτει την τεχνολογία Dolby Atmos. Οι χρήστες θα αντιληφθούν άμεσα τη διαφορά του Dolby Atmos με τη χρήστη ακουστικών: ήχοι ανθρώπων, τοπίων, πραγμάτων αλλά και η μουσική γίνονται όλα πιο ζωντανά και έρχονται από όλες τις κατευθύνσεις, ακόμα και πάνω από το κεφάλι, με εκπληκτική διαύγεια, πλούτο και βάθος.

Οι φωνές και οι διάφοροι ήχοι έχουν ένα ευρύτερο φάσμα από ψηλά έως χαμηλά, με τη μεγαλύτερη δυνατή πιστότητα. Η τεχνολογία καθιστά επίσης την ένταση του ήχου πιο σταθερή σε όλους τους τύπους περιεχομένου.

Εκτός από τις εντυπωσιακές οπτικοακουστικές τεχνολογίες, αυτό το multimedia smartphone είναι εξοπλισμένο με πολλά χαρακτηριστικά που αποτελούν επιθυμία για τους περισσότερους χρήστες.

Τρέχει Android 5.0 Lollipop με την χρήση του οκταπύρηνου επεξεργαστή MediaTek True8Core, χειρίζεται φωνή και δεδομένα γρήγορα χάρη στο 4G LTE ενώ διαθέτει και μια διπλή υποδοχή κάρτας SIM για την σύνδεση δύο αριθμών τηλεφώνου ή ξεχωριστών προγραμμάτων δεδομένων, αλλά και διπλή κάμερα. Εξαιρετικά φορητό και λεπτό, το A7000 είναι μόλις 7,9 χιλιοστά και ζυγίζει 140 γραμμάρια, καθιστώντας το εύκολο να χωρέσει σε μια τσάντα ή στην τσέπη. Έρχεται σε δύο χρώματα: Μαύρο Onyx Black ή Λευκό Pearl White.

Τόσο το VIBE shot όσο και το A7000 είναι εξοπλισμένα με τις εφαρμογές Lenovo Doit, που περιλαμβάνουν: την εφαρμογή ShareIt για να μοιράζεστε εύκολα αρχεία, φωτογραφίες και άλλα αρχεία μεταξύ των συσκευών σας, την εφαρμογή CLONEit για τη μεταφορά δεδομένων σε ένα νέο τηλέφωνο, το SYNCit για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των επαφών, των SMS και των αρχεία καταγραφής κλήσεων, καθώς και του SNAPit camera, μόνο στο VIBE Shot, που επιτρέπει τη χρήση πολλαπλών προγραμμάτων λήψης φωτογραφιών και επαγγελματικών λειτουργιών φωτογράφισης.

Το smartphone Lenovo A7000 smartphone θα είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο στις χώρες όπου πωλούνται τα Smartphones της Lenovo, ξεκινώντας από 249€.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Lenovo VIBE Shot Lenovo Pocket Projector Με Android »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...