fbpx
Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 20:04

Lenovo Pocket Projector Με Android

Το Lenovo Pocket Projector προσθέτει μια νέα διάσταση στην παρακολούθηση και ανταλλαγή περιεχομένου.

 

Απλά τοποθετήστε τον προβολέα σε μια συμβατή Android συσκευή, και απολαύστε άμεσα ταινίες, φωτογραφίες ή ακόμη και επαγγελματικές παρουσιάσεις προβάλλοντας σε μια οθόνη μέχρι 110 ίντσες σε οποιονδήποτε τοίχο ή επιφάνεια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. H ανάλυση είναι 854x480 pixels και η φωτεινότητα 50 Lumens, 

Με ένα σύστημα υψηλής αντίθεσης 50-lumen, ο προβολέας αποδίδει πολύχρωμες, ζωντανές και φωτεινές εικόνες, ενώ διορθώνει αυτόματα την παραμόρφωση και επιτρέπει την περιστροφή έως 90 μοίρες για καλύτερη θέαση. Αυτός ο φορητός προβολέα αποδίδει παράλληλα πολύ ισχυρό ήχο με τα διπλά ηχεία που διαθέτει.

Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να ρυθμίσετε το Lenovo Pocket Projector και να προβάλλετε περιεχόμενο από ένα smartphone ασύρματα μέσω DLNA ή Miracast. Με ασύρματη χρήση, οι χρήστες μπορούν να προβάλλουν μια ολόκληρη ταινία με μία μόνο φόρτιση, με περισσότερες από δύο ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ο προβολέας υποστηρίζει τις πιο κοινές μορφές αρχείων πολυμέσων και προσφέρει έως και 32 GB αποθηκευτικού χώρου με τη χρήση κάρτας microSD.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι το μικρό και ελαφρύ Lenovo Pocket Projector χωράει σχεδόν σε κάθε τσέπη, καθιστώντας το ένα must-have αξεσουάρ κάθε φορά που θέλετε να απολαύσετε ψηφιακό περιεχόμενο.

Το Lenovo Pocket Projector θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως από τον Μάϊο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Lenovo A7000 Smartphone με Dolby Atmos Sony Xperia M4 Aqua »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...