fbpx
Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 08:47

Audioquest Nighthawk Κυκλοφορούν

Τα πρώτα ακουστικά της Audioquest προγραμματίζονται να εμφανιστούν στην αγορά το Μάρτιο στη τιμή των 599 ευρώ. Τα ακουστικά είναι σχεδιασμένα από τον Skylar Gray και είναι τα πρώτα ακουστικά που έχουν κομμάτια τυπωμένα από 3D εκτυπωτή.

Πρόκειται για ακουστικά που βάζουν μέσα το αυτό και είναι ημι-ανοιχτά στο πίσω μέρος. Για να φτιαχτούν τα Nighthawk η Audioquest συνεργάστηκε με την Γερμανική εταιρία Techaro που έχει αναπτύξει το υλικό Arboform το οποίο ονομάζεται και «Υγρό Ξύλο».


To υγρό ξύλο χρησιμοποιείται για τους θαλάμους των οδηγών, αυτό υλοποιείται από 100% ανακυκλωμένα υλικά. Στην ουσία σχηματίζεται από ένα χαλτοπολτό. Έχουμε λιγνίνη σε συνδυασμό με φυσικές ίνες, φυσικές ρητίνες και κερί. Αυτά υποβάλετε σε επεξεργασία κατά τέτοιον τρόπο ώστε να μπορεί να διαμορφωθούν οι θάλαμοι. Η χύτευση γίνεται με έγχυση, έτσι, κάθε Nighthawk είναι μοναδικό στο είδος του και εμφανίζει λεπτές παραλλαγές στο χρώμα, στο σχήμα και στο φινίρισμα της επιφάνειας τους που ενισχύουν την περαιτέρω συνολική ομορφιά των ακουστικών.


Επιπλέον, σε σύγκριση με κανονικό πλαστικό ή ξύλο, το «υγρό ξύλο» των ακουστικών έχει πολύ ανώτερες ακουστικές ιδιότητες. Στα Nighthawk, το «υγρό ξύλο» χρησιμοποιείται για να διαμορφώσει τις κάψες των ακουστικών ώστε να μοιάζουν περισσότερο με το ανθρώπινο αυτί, παρέχοντας έτσι μια ολοκληρωμένη και άνετη εφαρμογή στο κεφάλι… με πολύ μειωμένο συντελεστή στρες.


Είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τα ακουστικά στην έκθεση CES2015 και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από την ανατομικότητά τους και σίγουρα από το ήχο τους.
Εν αναμονή… για τη δοκιμή επί Ελληνικού αέρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Sonus Blue Note PLAY:1 Olympus Air A01 Φωτογραφική για κινητό »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...