fbpx
Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

LG 55EC930V Curved OLED TV Κυκλοφορεί

Η LG ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας τηλεόρασης τεχνολογίας ΟLED 55-ιντσών EC930V στην ελληνική αγορά.

 

Το νεότερο μοντέλο της τηλεόρασης OLED από την LG διαθέτει νέα και αεροδυναμική βάση αλλά και μοναδικό σχεδιασμό CINEMA SCREEN. Η τηλεόραση έχει εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel) και ελάχιστο βάθος που αυξάνεται ελαφρά προς το κέντρο της οθόνης. Ο λεπτός και εκλεπτυσμένος σχεδιασμός ενισχύει την εμπειρία του θεατή και αποτελεί μέρος της ταυτότητας της LG. Επιπλέον, η EC930V μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο.

Εξοπλισμένη με τεχνολογία WRGB OLED από την LG, η EC930V εγγυάται ποιότητα εικόνας με αντίθεση, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και πιο φωτεινά, και το μαύρο ακόμα πιο σκοτεινό και έντονο. Η τηλεόραση προσφέρει επίσης σαφήνεια κίνησης μέσω ενός ρυθμού ανανέωσης των εικόνων σημαντικά ταχύτερο από το ρυθμό ανανέωσης μίας τυπικής LED TV. Επιπλέον, ο ελαφρά κυρτός σχεδιασμός της τηλεόρασης OLED της LG παρέχει βέλτιστη εμπειρία θέασης από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία.


Η τηλεόραση είναι εξοπλισμένη με LG Smart+, δηλαδή την νέα webOS πλατφόρμα. Απλή και διασκεδαστική, η πλατφόρμα webOS προσφέρει ένα καθαρό, μίνιμαλ περιβάλλον χρήσης (GUI) για μία απολαυστική εμπειρία θέασης.

Επιπλέον, διαθέτει CINEMA 3D, το οποίο χρησιμοποιεί την αποκλειστική τεχνολογία της LG ‘Film Patterned Retarder’ (FPR) για τη δημιουργία των πιο ρεαλιστικών και απρόσκοπτων 3D εικόνων, ενώ οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν και από την προηγμένη λειτουργία μετατροπής 2D περιεχομένου σε αξέχαστη 3D ψυχαγωγία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑSUS ZenWatch ποιο Apple Watch? Epson LS10000 and LS9600e Με laser »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...