fbpx
Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

ΑSUS ZenWatch ποιο Apple Watch?

To ZenWatch της ASUS είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και τρέχει Android Wear, μαζί με μια σειρά από χρήσιμες εφαρμογές κάτω από το interface ASUS ZenUI.

Το ρολόι είναι κατασκευασμένο από ασημί και ανοξείδωτο ατσάλι, με χρυσή ροζ όψη του πάνω και κάτω μέρος του ρολογιού. Έχει δερμάτινο λουράκι και οθόνη AMOLED 1,63 ιντσών με ανάλυση 320x320 pixels που προστατεύεται από καμπύλο γυαλί Gorilla 2.5D.

Το ZenWatch διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 400 με ταχύτητα ρολογιού 1.2GHz και 512MB RAM. Χάρη σε μια μπαταρία των 396mAh, το ZenWatch κρατάει τουλάχιστον μία μέρα.

Το ZenWatch είναι επίσης εξοπλισμένο με αισθητήρα μέτρησης του καρδιακού ρυθμού, έναν αισθητήρα 9-άξονων και επιταχυνσιόμετρο. Όλοι μαζί, οι αισθητήρες μπορούν να καταγράφουν με ακρίβεια τις δραστηριότητες της φυσικής κατάστασης. Στην συνέχεια τα δεδομένα διαβάζονται με της εφαρμογής Welness της ΑSUS.


Χάρη στο Android το ρολόι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιοδήποτε Android κινητό που τρέχει σε Android 4.3 ή νεότερη έκδοση.

Μπορεί επίσης να γίνει «τηλεχειριστήριο» για φωτογραφίες εξ αποστάσεως με το smartphone, χρησιμοποιώντας το ως Remote Camera.

Το ZenWatch κυκλοφορεί σύντομα και θα κοστίσει € 199.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Classé Sigma Series LG 55EC930V Curved OLED TV Κυκλοφορεί »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...