fbpx
Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

Βραβείο EISA Samsung Galaxy K zoom

To βραβείο EISA για το καλύτερο φωτογραφικό smartphone της χρονιάς παρέλαβε από τον Φώτη Φωτιάδη και Dirk Van Der Spek για το Samsung Galaxy K zoom o HyungMin Cho της Samsung.

 

Συγχαρητήρια στην Samsung.

EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2014-2015
Samsung Galaxy K zoom

 

Το Samsung Galaxy K zoom συνδυάζει σε ένα σώμα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες ενός smartphone και μιας ολοκληρωμένης compact μηχανής. Πρόκειται για συσκευή Android που στηρίζεται στη διάσημη πλατφόρμα Galaxy, που διαθέτει οθόνη AMOLED 4,8” και ταυτόχρονα ενσωματώνει φακό με σταθεροποιητή ειδώλου και οπτικό ζουμ 10x.

Ο αισθητήρας BSI CMOS των 20.7 megapixels ξεπερνάει σε ανάλυση πολλές μεμονωμένες compact μηχανές και αποδίδει κορυφαία ποιότητα εικόνας, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Οι ρυθμίσεις της μηχανής, όπως το διάφραγμα, η ταχύτητα κλείστρου και η ευαισθησία, μπορεί να ρυθμιστούν χειροκίνητα ή να αφεθούν στα ...χέρια των αυτοματοποιημένων προγραμμάτων της Samsung. Με τη συνδεσιμότητα Wi-Fi και 3G/4G, οι εικόνες μπορεί να διαμοιράζονται στα social media ή να αποθηκεύονται απευθείας στο cloud οπουδήποτε και οποτεδήποτε λαμβάνονται.

Το όλο πακέτο περιέχει ειδικές εφαρμογές επεξεργασίας και sharing που ενισχύουν τα φωτογραφικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου smartphone.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βραβείο EISA Sony Xperia Z2 Tablet Βραβείο EISA Harman Esquire Mini »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...