fbpx
Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

Βραβείο EISA Sony Xperia Z2 Tablet

To βραβείο EISA για την καλύτερη ταμπλέτα της χρονιάς παρέλαβε από τον Φώτη Φωτιάδη για το Sony Xperia Z2 Tablet o Dennis Van Schie που είναι Senior Vice President, Sales and Marketing για τη Sony Mobile Communications.

 

Συγχαρητήρια στην Sony Mobile.

H Sony Xperia Tablet Z2 είναι τόσο λεπτή, τόσο αριστοκρατική, τόσο μεταξένια… Η ταμπλέτα Sony Xperia Tablet Z2 είναι αναμφίβολα νικητής EISA. Αυτή η προκλητικά σχεδιασμένη ταμπλέτα θα εντυπωσιάσει τον χρήστη με την εκπληκτική ποιότητα εικόνας της LCD IPS οθόνης των 10,1 ιντσών ανάλυσης 1920x1200 pixels που διαθέτει.

Παρουσιάζει ζωντανά χρώματα, βαθύ μαύρο και εξαιρετικές λεπτομέρειες. Είναι τάχιστη στις λειτουργίες της αφού η Xperia Tablet Z2 υποστηρίζεται από τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 στα 2,3 GHz, από μνήμη RAΜ 3 GB, ενω τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 4.4 για μια απαράμιλλη εμπειρία mobile internet.

Εύκολη στη χρήση και ιδανική για να παρακολουθείτε ταινίες Full HD ή να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Η ταμπλέτα έχει πιστοποίηση IP58 (αδιάβροχο για 30 λεπτά σε 1,5 μέτρα γλυκού νερού), ενώ η δυνατή της μπαταρία των 6.000mAh παρέχει πάνω από 13 ώρες audio video διασκέδαση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βραβείο EISA Ηuawei Ascend P7 Βραβείο EISA Samsung Galaxy K zoom »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...