fbpx
Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 00:00

Soundsight headphones Ακουστικά με action cam

Μια νέα ιδέα έγινε πραγματικότητα. Ένα ζευγάρια ακουστικά με ενσωματωμένη βιντεοκάμερα ικανά να γράφουν βίντεο την ώρα που ακούμε μουσική.

 

Μπορούν να λειτουργήσουν με Android ή iOS, είναι Bluetooth ακουστικά με περιστρεφόμενη βιντεοκάμερα γύρω από τα μεγάφωνα. Γράφει σε 1080p @ 30fps ή 720p @ 60fps, τα ακουστικά έχουν έξι ενσωματωμένα μικρόφωνα, γυροσκόπιο και επιταχυνσιόμετρο.


Με ένα tap στα ακουστικά οι κάμερες αρχίζουν να γράφουν αποθηκεύοντας το υλικό στο κινητό μας ή στα 16GB μνήμη που έχουν επάνω τους . Εκτός από βίντεο βγάζουν και φωτογραφίες.


Τα ακουστικά έρχονται με την εφαρμογή Clip&Mix που παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαλέξουν ένα τμήμα του τραγουδιού που θέλουν και να το εμπλουτίσουν με δικό τους βίντεο. Το μοντάζ γίνεται εύκολα με την εφαρμογή όπως και το ανέβασμα στα social media.


Ta ακουστικά έχουν σύστημα ενεργής ακύρωσης των θορύβων, αποσπώμενα καλώδια, επαναφορτιζόμενη μπαταρία 800 mAh και φόρτιση μέσω microUSB. Αυτά φορούν μεγάφωνα διαμέτρου 52mm και έχουν απόκριση από 16Hz έως 20kHz, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν και πολύ καλό ήχο.

Κοστίζει 349 δολάρια και θα είναι διαθέσιμα από το Δεκέμβριο.

 

feature-ssh-deconstructed-4.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Xaomi L-49M2 4K UHD στις 49 ίντσες με 474 ευρώ EISA @ Athens »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...