fbpx
Δευτέρα, 26 Μαϊος 2014 00:00

JBL Synchros E-Series με ShareMe

H JBL ανακοίνωσε μια νέα σειρά ακουστικών, την Synchros E, που συνδυάζει τεχνολογία και καινοτομικά χαρακτηριστικά.

Το μεγάλο μοντέλο είναι το JBL E50BT, με οδηγούς 50 mm για καθαρή απόδοση μπάσων. Είναι Bluetooth ακουστικά, έχουν τεχνολογία ShareMe , ώστε να μπορείτε να κάνετε streaming σε άλλες συμβατές συσκευές JBL με το ίδιο σύστημα ShareMe. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείται ταυτόχρονα και άλλα ακουστικά JBL ώστε να ακούτε την ίδια μουσική με τους φίλους σας. Η αυτονομία είναι 18 ώρες, τα ακουστικά διπλώνουν ώστε να αποθηκεύονται εύκολα και έχουν μαλακό δέρμα στα μαξιλαράκια.


Τα JBL Synchros E40BT δεν είναι ένα άλλο μοντέλο κατάλληλο για tablet ή smartphone. Υπάρχει και εδώ η τεχνολογία ShareMe. Έχεουν οδηγούς 40 χιλ., USB επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που παρέχει 16 ώρες αυτονομία αλλά δέχεται και καλώδιο για aux.


Έχουν μαλακά μαξιλαράκια με δέρμα, είναι εργονομικά σχεδιασμένα με περιστρεφόμενους μεντεσέδες αλουμινίου. Τα E40BT είναι διαθέσιμα σε μαύρα , μπλε , κόκκινα και λευκά.


Ακόμη υπάρχουν τα JBL Synchros E30, έχουν οδηγούς 30 χιλιοστά και περιστροφικούς συνδέσμους αλουμινίου, υπάρχει επιλογή σε τέσσερα χρώματα.


Η σειρά ολοκληρώνεται με τα in-ear ακουστικά Synchros E10 σε μαύρο, μπλε, κόκκινο και λευκό.

 


Οι τιμές είναι
JBL Synchros E50BT στα 129 ευρώ, JBL Synchros E40BT στα 99,99 ευρώ, JBL Synchros E30 στα 69,99 ευρώ και τα JBL Synchros E10 στα 39,99 ευρώ.

 

E50BT_Blue.jpg

 

E10_Red.jpg

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...