fbpx
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 16:42

Εκδήλωση Orpheus Audio και dCS

H Orpheus Audio σε συνεργασία με τo Studio HiFi Diapason και με τον κ. Liam Davison εκ μέρους της dCS, σας καλούν στην για πρώτη φορά παρουσίαση του Network Bridge.
Η παρουσίαση θα γίνει με το DAC Vivaldi της dCS, με αρχεία που θα έχει μαζί του ο εκπρόσωπος της dCS αλλά και μέσω δικτύου.


Η παρουσίαση θα λάβει χώρα αυτή την Πέμπτη 22 Μαρτίου , στο Studio HiFi Diapason και ώρα 6 μ.μ.

Το Network Bridge της dCS λειτουργεί ως μια κομψά απλή αλλά εξαιρετικά ισχυρή διασύνδεση μεταξύ της ψηφιακής σας μουσικής και του DAC. Η πλατφόρμα υλικού στο Network Bridge σάς επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία μουσικής υψηλής ανάλυσης από αποθηκευτικό χώρο στο δίκτυο, συνδεδεμένες μονάδες USB, υπηρεσίες online streaming καθώς και συσκευές Apple μέσω του Airplay, εκπέμποντας τέλειο ήχο απευθείας στο DAC.


Η εφαρμογή Network Bridge βασίζεται στην ίδια ροή δικτύου και στην τεχνολογία εφαρμογών που χρησιμοποιείται στη σειρά Vivaldi της dCS - παρέχοντας μια έξυπνη διεπαφή για να οργανώσετε γρήγορα και εύκολα ολόκληρη τη ψηφιακή σας μουσική βιβλιοθήκη.


Σχεδιασμένο για απλότητα, μια μοναδική, ισχυρή πλατφόρμα FPGA είναι η καρδιά της μονάδας και η γέφυρα του δικτύου Roon είναι έτοιμη, υποστηρίζοντας επίσης υπηρεσίες ροής όπως το TIDAL και το Spotify.


Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Αγγλία με τα υψηλότερα πρότυπα, το κομψό Network Bridge χρησιμοποιεί αλουμίνιο κατεργασμένο με αεροδιαστημική μηχανική για τη μείωση των ηχητικών μηχανικών δονήσεων και των μαγνητικών επιδράσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Van Damme καλώδια στην Ελλάδα Atari VCS: Nέα παιχνιδοκονσόλα »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...