fbpx
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 15:42

Motorola one vision: Στα 299 ευρώ

Το motorola one vision έχει το εξελιγμένο σύστημα κάμερας με τεχνητή νοημοσύνη (AI) και διπλή πίσω κάμερα 48 MP, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία Quad Pixel. Το κινηματογραφικό φορμά 21:9 της οθόνης επιτρέπει σωστές θεάσεις ταινιών… on the go. Η οθόνη είναι 6,3 ιντσών με ανάλυση Full HD + που προστατεύεται από 4D Corning Gorilla Glass.

Στη φωτογραφία έχουμε δυνατότητα λήψεων σε πολύ χαμηλές συνθήκες φωτισμού, κάτι που βοηθά η τεχνολογία Quad Pixel. Αυτή συνδυάζει ομάδες τεσσάρων pixels σε ένα μεγάλο pixel 1,6μm, ο αισθητήρας 48 MP.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ευκρινείς φωτογραφίες στα 12 MP. Ο αισθητήρας οπίσθιας κάμερας 48MP έρχεται επίσης εξοπλισμένος με οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS). Η εμπρόσθια κάμερα των 25 MP προσφέρει επιλογή στα μεγέθη των pixel ανάλογα με την κατάσταση. Στο έντονο φως μπορείτε να τραβήξετε 25 MP selfies με εξαιρετικές λεπτομέρειες. Όταν βρίσκεστε σε χαμηλό φωτισμό, η τεχνολογία Quad Pixel 1,8μm σας επιτρέπει να καταγράφετε απίστευτα ευκρινείς selfies.


Η συσκευή είναι Android One, κάτι που σημαίνει μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας για 3 χρόνια. Η μπαταρία είναι μόλις 3500 mAh, ενώ το TurboPower δίνει έως και 7 ώρες ενέργεια για μόλις 15 λεπτά φόρτισης.


Κατά τα άλλα έχουμε 128 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ μπορείτε να προσθέσετε έως και 512GB με microSD card. Επίσης είναι UFS. Κυκλοφορεί σύντομα στα καταστήματα της Cosmote στην τιμή των 299€.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...