fbpx
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 12:08

Haus Musik

Ένας αρχιτεκτονικά άψογος χώρος για βαθιές high-end ακροάσεις.

 

Τo Haus Musik, ξεκίνησε τη δράση του στις αρχές του 2011 και κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει ένας ισχυρός πόλος έλξης κάθε φίλου της μουσικής και της τεχνολογίας που ζει και κινείται στα Βόρεια Προάστια.

Μηχανικοί και αρχιτέκτονες οι ίδιοι, έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα, δημιουργώντας κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο OAKA, εκεί στις παρυφές του Νέου Ηρακλείου, έναν μοντέρνο χώρο 200 τ.μ. για απαιτητικές ακροάσεις.

Αποστολή τους είναι πάντα η υψηλή ποιότητα μέσα από μία μεγάλη γκάμα επιλογών σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Στα στούντιο της Haus Musik, που είναι συνολικά πέντε, μπορεί κανείς να έρθει σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις στον ήχο, από κατασκευαστές όπως οι Devialet και Cocktail Audio, αλλά και υψηλού επιπέδου υλοποιήσεις ηχείων όπως για παράδειγμα της Wilson Audio ή της Audio Physic.

Δεν απουσιάζει, βέβαια, ο αναλογικός ήχος με τα πικάπ των Clearaudio και Pro-Ject, όπως και ο φορητός hi-res ήχος των Astell&Kern και Final που είναι στη μόδα. Οι άνθρωποι της Haus Musik θα σας βοηθήσουν να ακούσετε και να συγκρίνετε συστήματα και συσκευές ώστε να σχηματίσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα πριν προχωρήσετε στις αγορές σας.

Οι χώροι είναι έτσι διαμορφωμένοι ώστε έχουν «σπιτικές» συνθήκες ακρόασης ώστε να προσομοιάζουν με αυτούς των ελληνικών σπιτιών. Εκεί οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα χωρίς πίεση χρόνου, χώρου και με εντελώς διακριτική παρουσία των ανθρώπων της Haus Musik, να τσεκάρουν συστήματα ώστε να καταλήξουν αβίαστα σε επιτυχημένες επιλογές.

Οι οίκοι που παρουσιάζει η Haus Musik, όπως καταλάβατε, είναι αποτέλεσμα της αποκλειστικής συνεργασίας που έχει με την Οrpheus Audio, γεγονός που σημαίνει πληθώρα επιλογών, υποστήριξη μετά την πώληση και διαθεσιμότητα.

Το προφίλ των επισκεπτών της Haus Musik είναι από απλούς χομπίστες μέχρι στελέχη επιχειρήσεων που αγαπούν τη μουσική, τον ήχο, την τεχνολογία και παρά την οικονομική κρίση επιθυμούν ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

INFO
Haus Musik
Κολοκοτρώνη 2γ & Λεωφ. Κύμης
Τηλ.: 210.2848893, 210.2848950
www.orpheusaudio-hausmusik.gr

haus-2.jpg

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Sonus Hi-Fi Orpheus Audio »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...