fbpx
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 09:45

Orpheus Audio

Από την Acapella έως την Wilson Audio και από το 1990 μέχρι σήμερα, η Orpheus Audio υποστηρίζει με έναν μοναδικό τρόπο τον καλό ήχο στην Ελλάδα.

Στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησε πριν από 26 χρόνια ο Ορφέας -ή πιο επίσημα η Orpheus Audio- και στις ίδιες γειτονιές συνεχίζει τη λαμπρή του πορεία. Είναι μια από τις πιο γνωστές εταιρίες audio video, στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Τη ξέρουν όλοι οι κατασκευαστές και όλοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί της. Ο Ορφέας όμως δεν είναι ένας, αλλά δύο.

Δύο φίλοι, ο Μάκης Ρεμπούτσικας και ο Αλέκος Τσακίρης, που από τα φοιτητικά τους χρόνια στο εξωτερικό αγάπησαν τις ηχομηχανές, γνώρισαν από κοντά τους ανθρώπους που τις σχεδιάζουν και έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα. Ο Μάκης αγαπάει το ροκ, ενώ ο Αλέκος τα ρεμπέτικα.

Η μουσική όμως είναι μια και το γνωρίζουν πολύ καλά και οι δύο. Μετά από εκατοντάδες συστήματα που έχουν εγκαταστήσει και τα χιλιάδες μοντέλα που έχουν περάσει από τα χέρια και τα αυτιά τους, έχουν την ίδια φωτιά και το πάθος για τον ήχο σαν την πρώτη ημέρα.

Από νωρίς στοιχημάτισαν σε άγνωστα ονόματα κατασκευαστών, αφού στις αρχές της δεκαετίας του ’90 κανείς δεν ήξερε για παράδειγμα τις Clearaudio, Symphonic Line, Pro-Ject ή Triangle. Σήμερα αυτές και ένα ακόμη πλήθος εταιριών που εισάγει η Orpheus Audio είναι οι πιο ξακουστές της αγοράς.

Η γκάμα τους διανθίζεται με τις Naim, Audio Physic, Astell & Kern, Devialet, Ortofon, Unsion και άλλες που δεν φθάνει μια σελίδα για να αναφέρουμε μόνο το όνομά τους. Το σημαντικό με την Orpheus Audio είναι η αλυσίδα των συνεργατών που έχει δημιουργήσει, «ακούγεται» στο λεκανοπέδιο αλλά και σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Έτσι μπορεί κάποιος να γνωρίσει με την ίδια άνεση όπως στην Αθήνα, ένα σύστημα στη Πάτρα ή στη Λάρισα.

Τα κεντρικά στούντιο ακρόασης της Orpheus βρίσκονται στην οδό Στουρνάρη 46, εκεί σας περιμένουν μεγάλες προσφορές, πολλά πικάπ και ηχεία για συγκρίσεις, αλλά και μια τεράστια συλλογή καλωδίων και αξεσουάρ. Θα βρείτε από βελόνα Ortofon για πικάπ των 20 ευρώ έως τα ξακουστά μεγάλα ηχεία της Wilson Audio στα 240.000 ευρώ. Η συλλογή της Orpheus Audio είναι η πιο πλούσια της Ελληνικής αγοράς όπως και οι εξειδικευμένες λύσεις που προτείνει.


INFO
Orpheus Audio
Στουρνάρη 46, Αθήνα
Τηλ.: 210. 5221524
www.orpheusaudio.gr

H Orpheus Audio θα είναι και φέτος στην μεγάλη Έκθεση hxos eikona show 2016 για την οποία μπορείται να βρείται δωρεάν πρόσκληση εδώ: http://highend.show/index.php/register/

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Haus Musik EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2016-2017 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...