fbpx
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 13:28

The Maestros by Exclusive Audio

Η θρυλική Εxclusive Audio έχει πια νέο χώρο και νέα στούντιο

 

H στήλη «Το Στούντιο του Μήνα» ταξιδεύει αυτόν το μήνα στο Χαλάνδρι, και συγκεκριμένα στην οδό Αποστολοπούλου 59Β. Εκεί βρίσκεται πλέον η Exclusive Audio, η οποία, επί δεκαετίες τώρα, πρωταγωνιστεί στο χώρο της υψηλής πιστότητας με τις ιστορικές εταιρείες που αντιπροσωπεύει.

Οι Musical Fidelity, ProAc, Revox και Van Den Hul είναι μόνο η κορυφή της λίστας τους, υπάρχουν ακόμη οι EAR, Nagaoka, EAT και πολλές άλλες. Υπό την καθοδήγηση του κ. Γιάννη Πουτού αλλά και με την επιμέλεια του Ιωνά Σακκή, η Exlusive Audio έχει δημιουργήσει ειδικά στούντιο ακροάσεων στις νέες της εγκαταστάσεις.

Οι παλιότεροι από εμάς γνωρίζαμε την προηγούμενη, ζεστή γωνιά τους, πίσω από το Μουσείο, στο κέντρο της Αθήνας. Η υποβάθμιση όμως της περιοχής πίεσε την Exclusive Audio να μεταφερθεί στο Χαλάνδρι. Σαν να μην έφθανε αυτό, η οικονομική κρίση ήταν η ευκαιρία για την εταιρεία να ανοίξει τα φτερά της στην αγορά της Αγγλίας, ιδρύοντας εκεί τη Flamingo Audio, με σκοπό τη διανομή των προϊόντων της Van Den Hul στο νησί.

Για αυτόν το λόγο, ο κ. Γιάννης Πουτού βρίσκεται περισσότερο χρόνο στο Birmingham, παρά στην Αθήνα. Από έκθεση σε παρουσίαση, επιδεικνύει με live δοκιμές την ανωτερότητα των καλωδίων της Van Den Hul, και τα καταφέρνει μια χαρά. Έτσι πολεμάει την κρίση η Exclusive Audio, αφού οι άνθρωποι που την τρέχουν τόσα χρόνια είναι μεγάλοι αγωνιστές.

 
 
Info: Τηλ.: 210.8236.225

http://themaestros.eu/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Audio Soul Sonus Hi-Fi »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...