fbpx
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 00:14

Audio Evolution

Πριν ξεκινήσει κανείς για τη Καλλιθέα, με σκοπό να επισκεφτεί τα στούντιο της Audio Evolution, καλό θα είναι να προετοιμαστεί πριν. Μια καλή πρόταση είναι να ανοίξει την ιστοσελίδα της εταιρίας.

Η Audio Evolution δεν είναι μια εταιρία «διαμέρισμα», «κινητό» ή μια «part time» αντιπροσωπία. Ο κ. Αντώνης Σαρλάμης -που την τρέχει- ζει, κοιμάται και ξυπνάει με αυτή. Την έχει χτίσει ο ίδιος, συσκευή-συσκευή, κατασκευαστή-κατασκευαστή.

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια και κάθε χρόνο το κάνει όλο και πιο ενδιαφέρον, όλο και πιο συναρπαστικό. Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε και τα κατάφερε να συλλέξει στη Καλλιθέα μερικά από τα πιο λαμπρά ονόματα της παγκόσμιας audio βιομηχανίας.

Ξεκινώντας από το «Α» θα αναφέρουμε τις Avid, Audiolab, Audioquest, Audia Flight… Εάν συνεχίσουμε με τα επόμενα γράμματα θα χρειαστούμε μερικές σελίδες τεύχους. Ακριβώς, η Audio Evolution αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου hi-end άτλαντα στην Ελλάδα. Kατά τη γνώμη μας ξεχωρίζουν οι Martin Logan, Dynaudio, Plinius και Grado.

Δηλαδή από πικάπ μέχρι καλώδια και από ηλεκτροστατικά ηχεία μέχρι δικτυακά player. O κ. Αντώνης Σαρλάμης, ένας νέος άνθρωπος με χόμπι τον αθλητισμό, τη μουσική και τα social media, ταξιδεύει κάθε χρόνο σ’ όλα τα μεγάλα hi-end show του κόσμου. Το κάνει για δική του ενημέρωση και επαφή με τις εξελίξεις, μια εσωτερική ανάγκη παρά εμπορική.

Στη Καλλιθέα υπάρχουν τρία στούντιο, επάνω στα ρακ της Solidsteel, που αντιπροσωπεύει, προσγειώνονται οι καλύτερες ηχομηχανές του κόσμου. Η Audio Evolution πάντα έχει καινούρια μοντέλα, πολύ πιο πριν από πολλούς αντιπροσώπους στην Ευρώπη.

Βασικός συντελεστής της Audio Evolution είναι και ο κ. Γιάννης Αλεβίζος που έχει βάλει το δικό του (μεγάλο) λιθαράκι για να φθάσει η εταιρία σ΄ αυτό το επίπεδο. Εμείς ευχόμαστε στην Audio Evolution να διατηρεί πάντα ψηλά το επίπεδο των υπηρεσιών της και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις… σε κάθε καιρό.


ΙΝFO
Audio Evolution
Αριστείδου 76, Καλλιθέα
Τηλ.: 210 9596288


www.audioevolution.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Sound Gallery Videorythmos »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...