fbpx
Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 11:04

Videorythmos

Σύγχρονος και κλασικός. Καινοτομικός και δημιουργικός. Ο Βιντεορυθμός έχει τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις ήχου και εικόνας στην Ελλάδα.

Ακόμη κι αν δεν είστε παναθηναϊκός αξίζει μια επίσκεψη στις νέες εγκαταστάσεις του Βιντεορυθμού, ακριβώς δίπλα από το γήπεδο της Λεωφόρου, στην Αλεξάνδρας. Θα το βρείτε αμέσως.

Είναι το πιο όμορφο κτήριο της περιοχής και αν πάτε βραδάκι θα εντυπωσιαστείτε από τον εξωτερικό LED φωτισμό του. Εσωτερικά επικρατεί η ίδια υψηλή κλασική αισθητική. Τοιχογραφίες, high-end ασανσέρ, έξυπνο σύστημα ασφάλειας και φωτισμού αλλά και μια άκρως φιλική υποδοχή. Οι όροφοι είναι πολλοί, μάλιστα ο τελευταίος έχει μοναδική θέα-πιάτο στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Όλοι ιδιόκτητοι του Βιντεορυθμού.

Δεν υπάρχει άλλη αντιπροσωπία στην Ελλάδα, ακόμη και μεγάλων consumer εταιριών, με τόσο μεγάλους και μάλιστα πολυτελέστατους χώρους. Ζητήστε μια ξενάγηση από τον κ. Θανάση Σμυρλή και αυτός θα σας ταξιδέψει στην ιστορία και στο μέλλον του Βιντερυθμού.

Ο κ. Θανάσης μαζί με τον κ. Γιώργιο Ντούζα είναι μαζί από τα φοιτητικά τους χρόνια. Μηχανικοί και δύο, γνώστες από κατασκευές μηχανημάτων και κτηρίων, είναι δύο ιδιαίτερα φιλικοί άνθρωποι γεμάτοι αυτιά και κατανόηση.

Γνωρίζουν βαθιά το high-end και έχουν λύσεις και προτάσεις ακόμη και για δύσκολα προβλήματα. Για παράδειγμα την προηγούμενη φορά που ήμασταν εκεί κάποιος εμίρης που είχε έρθει με το σκάφος του στον Πειραιά είχε «απαγάγει» τον κ. Θανάση προκειμένου του φτιάξει το cinema σύστημα. Τους γνωρίζουν παντού. Το κτήριο αυτό ήταν από χρόνια το μεγάλο τους όνειρο.

Τους θυμάμαι να το περιγράφουν τότε που ήταν στη Καλλιθέα, ήταν μόνιμα στο νου τους. Το μεγάλο τους όνειρο έγινε πραγματικότητα και τώρα ανοίγουν πανιά για νέες προκλήσεις.

Οι εταιρίες που μεγάλωσαν με το Βιντεορυθμό είναι οι Electrocompaniet, Acoustic Energy, SMΕ και η φοβερή Meridian. Τελευταία, μετά την αποπεράτωση του κτηρίου, που υπάρχει χρόνος ο Βιντεορυθμός επέκτεινε τη γκάμα των αντιπροσωπιών.

Έτσι ανέλαβε τα φημισμένα αμερικάνικα ηχεία Golden Ear, τις θρυλικές κεφαλές Koetsu, τα πικάπ της Michell, τα διαχρονικά ηχεία της Magnepan και μόλις πρόσφατα την Ιαπωνική Audio Technica. O Βιντεορυθμός έχει μεγάλες αποθήκες με αποτέλεσμα να έχει διαθέσιμα προς ακρόαση σχεδόν όλα τα μοντέλα των οίκων που αντιπροσωπεύει.

Με ένα τηλέφωνο ο κ. Θανάσης θα ετοιμάσει προς ακρόαση το σύστημα που θέλετε, το έχουμε δει με τα μάτια μας και εντυπωσιαστήκαμε. Οι άνθρωποι γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά τους και είμαστε τυχεροί που υπάρχουν στο χώρο αυτό. Εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν και να χαρούν για πολλά χρόνια το κόσμημα αυτό που δημιούργησαν στη διεύθυνση Παναθηναϊκού 5.

Info
Βιντεορυθμός
Τηλ.: 210.6423000


www.videorythmos.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Audio Evolution Studio Hi-Fi Diapason »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...