fbpx
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 00:02

Sound Gallery

Στο κέντρο της Αθήνας η Sound Gallery είναι κυψέλη μουσικόφιλων και σημείο αναφοράς εξαιρετικών συστημάτων.

Αν είναι ένας χώρος με καλό ήχο που θα πρέπει να επισκεφτούμε στο κέντρο της Αθήνας, αυτός δεν είναι άλλος από τη Sound Gallery. Εκεί στη Νεάπολη (για τους παλιούς Αθηναίους), στα κλασικά δρομάκια κοντά στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση και στην πλευρά του δρόμου (της Διδότου), βρίσκεται ένα νεοκλασικό κτήριο με στοιχεία από πέτρα και ξύλο.

Η Sound Gallery είναι καινούρια εκεί, σύντομα συμπληρώνει ένα χρόνο και οι άνθρωποι, ο Νίκος και ο Δημήτρης, είναι πρόσχαροι και πάντα χαμογελαστοί κάθε φορά που ανοίγουμε τη μεγάλη γυάλινη πόρτα. Οι χώροι της μεγάλοι και πανέμορφοι. Φιλοξενούν αρκετά συστήματα δικής τους εισαγωγής, αλλά και πολλά περισσότερα άλλων.

Είναι ένας χώρος που μπορείς να ακούσεις από τους ενισχυτές της ΜSB και Gato μέχρι τα ηχεία της Definitive Tech και της Tune Audio.

Δεν υπάρχουν πλευρές και θέσεις για την Sound Gallery, γιατί όπως λέει και το όνομα της Γκαλερί είναι και οι «εκθέσεις» τρέχουν συνεχώς. Τελευταία προσθήκη, συνεργασία θα το λέγαμε, είναι η παρουσία των ηχητικών της Directed από την Θεσσαλονίκη όπως τα Audioengine και Polk Audio.

Επίσης υπάρχει μόνιμη συνεργασία με την Etyt για όσους θέλουν να βρουν Marantz ή KEF στο κέντρο, με την Audio Soul για όσους θέλουν iFI τώρα, αλλά και με την Οbscure Audio για τους λάτρες του ultra high end.

Υπάρχουν τρία στούντιο, δύο μεγάλα και ένα μικρότερο, αλλά σημασία έχει ο περιποιημένος και φιλικός χώρος όπως και το πλήθος των διαθέσιμων προς ακρόαση μοντέλων.

Αυτό είναι που μας αρέσει στην Sound Gallery, ο πλουραλισμός και η διάθεση για εξερεύνηση. Υπάρχουν προτάσεις με λίγα ή περισσότερα χρήματα, σε ψηφιακές ή αναλογικές λύσεις. Αν λοιπόν σας φέρει ο δρόμος προς τα Εξάρχεια και πριν από το πρώτο σας ποτό, η Sound Gallery μπορεί να είναι η πρώτη σας στάση. 

INFO
Sound Gallery
Διδότου 17, Αθήνα
Τηλ.: 210 6049340


http://soundgallery.gr/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Open reel Ταινίες Audio Evolution »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...