fbpx
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 17:33

Black Friday και Huawei

Το Black Friday είναι εδώ  και ειδικά για τους λάτρεις της τεχνολογίας αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να κάνουν ένα άλμα μπροστά με την υπογραφή της Huawei και να αποκτήσουν μία premium συσκευή.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές , έτσι και φέτος, κορυφαίες συσκευές Huawei σε κάθε κατηγορία θα προσφερθούν σε  real deal τιμές, κάτι που φαίνεται εξάλλου και στα sites σύγκρισης τιμών.

Αρκεί μονάχα μία μικρή έρευνα για να καταλάβει ο καταναλωτής ποιο είναι το πραγματικό Black Friday Deal! Τεχνητή Νοημοσύνη, , οθόνες Full View, 8πύρινοι επεξεργαστές, τεράστια αυτονομία μπαταρίας, υψηλή ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικές φωτογραφικές μηχανές σε συνεργασία με τη Leica, είναι κάποια τα χαρακτηριστικά των συσκευών της Huawei που επιθυμεί κάθε δύσκολα παραβλέπει κανείς.

Με τις πραγματικές προσφορές στα smartphones  Huawei για το Black Friday, δεν θα  χρειαστεί να ψάξετε κάπου αλλού εφόσον θα είστε σίγουροι ότι θα έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή αφού δυστυχώς εκείνη η μέρα είναι γεμάτη… δήθεν ευκαιρίες.

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...