fbpx
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 17:52

Huawei TalkBand B3 Νέο wearable

Το νέο TalkBand B3 παρουσίασε η Huawei μια νέα wearable Bluetooth συσκευή με τον κομψό και στιλάτο σχεδιασμό. 

Το TalkBand B3 είναι κατασκευασμένο από δέρμα, ανοξείδωτο ατσάλι και Gorilla Glass τρίτης γενιάς. Υποστηρίζει Bluetooth 4.2, λειτουργίες e-mail και μηνυμάτων, συγχρονισμό με κινητό τηλέφωνο και υπηρεσίες παρακολούθησης δραστηριότητας.

Ο σχεδιασμός διπλού μικροφώνου και η τεχνολογία μείωσης ενεργού θορύβου βελτιώνουν την ποιότητα κλήσης, φιλτράροντας τον ήχο περιβάλλοντος.


Η touchscreen AMOLED οθόνη της συσκευής διαθέτει ανάλυση 80x128. Το Β3 είναι συμβατό με iOS και Android λειτουργικά συστήματα. Έχει μπαταρία 91mAh και με φόρτιση 1,5 ώρας υποστηρίζει 5,5 ώρες ομιλίας, μέχρι 4 ημέρες κανονικής χρήσης και 6 μέρες αναμονής σε σύνδεση με Bluetooth.

Η συσκευή είναι κατάλληλη για λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης, καθώς περιλαμβάνει ακριβέστερη καταμέτρηση βημάτων, υπολογισμό θερμίδων, παρακολούθηση ύπνου και υπενθύμιση καθιστικής ζωής.

Το TalkBand B3 δίνει στους χρήστες την ευκαιρία για διαδραστική άθληση: σε περίπτωση που βρίσκονται με παρέα, οι χρήστες μπορούν να εκγυμναστούν παράλληλα με τους φίλους τους, να τους ανταγωνιστούν, να κάνουν chat μαζί τους ή να τους προσθέσουν σε ομάδες άθλησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha RX-V681 and RX-V781 Mε Dolby Atmos και DTS: X LG TV και Netflix »

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...