fbpx
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 15:21

Cambridge Audio Melomania 1: Ακουστικά χωρίς καλώδια

Ακουστικά από την Cambridge Audio; Ναι και μάλιστα true wireless που είναι και της μόδας.

Τα ακουστικά Cambridge Audio Melomania έχουν 45 ώρες αυτονομία, είναι Bluetooth 5.0, AAC και aptX. Τα πρώτα in-ear ακουστικά χωρίς καλώδια από την Cambridge Audio προσφέρουν εννέα ώρες ζωής μπαταρίας και για άλλες 36 ώρες αναπαραγωγής μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα φόρτισης από την θήκη τους που λειτουργεί ως power bank.

Tα Cambridge Audio Melomania 1 είναι εξοπλισμένα με τις τελευταίες ασύρματες τεχνολογίες όπως το πιο πρόσφατο πρότυπο Bluetooth 5.0, το οποίο, εκτός από τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας και εμβέλειας 30 μέτρων, ξεχωρίζει κυρίως για την εξαιρετική σταθερότητα σύνδεσης. Οι κωδικοποιητές ήχου υψηλής ανάλυσης AAC και aptX ολοκληρώνουν την πραγματική εμπειρία των ακουστικών.


Τα πρώτα ακουστικά True Wireless της εταιρείας φέρουν οδηγούς 5,8 mm όπου τα διαφράγματα τους έχουν επίστρωση από γραφένιο, για εξαιρετική ποιότητα ήχου. Οι μεμβράνες είναι ιδιαίτερα ελαφρές και άκαμπτες, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν μια γρήγορη «αντίδραση» σε όλο το φάσμα των συχνοτήτων.


Τα Melomania 1 είναι αναθετικά στον ιδρώτα κατά IPX5, οι ασικές λειτουργίες, όπως η ένταση, η αναπαραγωγή / παύση ή η επιλογή κομματιού, μπορούν να λειτουργήσουν διαισθητικά μέσω των πλήκτρων στα ακουστικά. Τα ενσωματωμένα μικρόφωνα MEMS μαζί με την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου Clear Voice Capture (cVc) της Qualcomm κάνουν τα Melomania 1 να αποδίδουν καλά χωρίς τους ενοχλητικούς θορύβους.

Ταυτόχρονα, τα ακουστικά υποστηρίζουν βοηθούς φωνής Google Assistance και Siri. Στην συσκευασία υπάρχουν αντάπτορες σιλικόνης για τα αυτιά μας σε έξι χρώματα.


Η τιμή τους αναμένεται κοντά στα 150 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...