fbpx
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 21:02

Roon και Nucleus στην Aphrodite's Vision

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις τον τελευταίο καιρό είναι άφιξη της Roon στην Aphrodite’s Vision. Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα (εφαρμογή) διαχείρισης και ακρόασης μουσικής, τόσο από τοπικά μέσα όσο και από υπηρεσίες stream.

Το Roon είναι ένα συνδρομητικό λογισμικό που το εγκαθιστά κανείς σε κάποια συσκευή (από smartphone μέχρι laptop), ώστε να έχει στα χέρια ένα εύκολο τρόπο επιλογής των άλμπουμ και των track που έχει στην συλλογή του. Ακόμη και αν έχεις Tidal η διαχείριση μέσων Roon είναι εντελώς μια αναβαθμισμένη εμπειρία.

To Roon διατίθεται online και μπορεί κανείς να αγοράσει συνδρομή με το έτος ή για πάντα. Πολλές εταιρίες κατασκευής audio συστημάτων, μέχρι στιγμής είναι 65 τον αριθμό, έχουν δηλώσει ότι τα προϊόντα τους είναι συμβατά με το Roon.

Παράλληλα η Roon κατασκευάζει και τον πολύ χρήσιμο server/streamer με την ονομασία Nucleus, που είναι η επίσημη «γέφυρα» σύνδεσης της εφαρμογής Roon με το στερεοφωνικό μας. Στην Aphodite’s Vision είναι διαθέσιμα τόσο τα κανονικά Nucleus όσο και τα πιο γρήγορα Nucleus Plus. Οι τιμές των Nucleus στην Aphrodite’s Vision είναι ίδιες όπως στο website της Roon. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα Nucleus είναι διαθέσιμα τώρα.

Η αντιπροσωπία των Nucleus της Roon για την Ελλάδα, όπου μπορείτε να παίξετε μαζί τους και να έχετε μια πρώτης τάξης εμπειρία με την εφαρμογή Roon είναι το Melody Club Audio στο Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 62).

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...