fbpx
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 22:30

LG OLED65E9: EISA BEST PREMIUM OLED TV 2019-2020

 

Η 65 ιντσών OLED τηλεόραση της LG με Dolby Vision προσφέρει άριστη απόδοση εικόνας σε συνδυασμό με έναν απίστευτα πρωτοποριακό σχεδιασμό «picture on glass».

Για την καλύτερη δυνατή απόδοση εικόνας 4K HDR, η μηχανή επεξεργασίας της τηλεόρασης είναι η δεύτερης γενιάς Alpha 9 με χαρακτηριστικά AI Brightness και Dynamic Tone Mapping, αποδίδει βαθύτερα επίπεδα μαύρου, διευρυμένη γκάμα χρωμάτων και φωτισμό ακριβείας, στοιχεία για τα οποία κερδίζει η τεχνολογία OLED.

Αυτή η υψηλή ποιότητας εικόνα συνδυάζεται με μια εντυπωσιακή απόδοση ήχου με Dolby Atmos, που υποστηρίζεται από τη μοναδική επεξεργασία AI Sound και δυνατότητα ισοστάθμισης του χώρου μας, στοιχεία που μας εγγυώνται άψογο ηχητικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας.

Η εντυπωσιακή και πλήρης αυτή τηλεόραση ολοκληρώνεται με την εξελιγμένη πλατφόρμα WebOS της LG, εξασφαλίζει έξυπνο έλεγχο και δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Philips 65OLED984: EISA HOME THEATRE TV 2019-2020 LG 65SM9010: EISA SMART HOME TV 2019-2020 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...