fbpx
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 14:04

Samsung Galaxy Fold έρχεται το Σεπτέμβριο

To αναδιπλούμενο smartphone με την διπλή οθόνη της Samsung, το Galaxy Fold τελικά θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο. Η συσκευή είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα φέτος, αλλά υπήρξαν προβλήματα με την οθόνη του, πράγμα που οδήγησε την Samsung να μην το λανσάρει ποτέ στην αγορά.
Η νέα έκδοση του πρώτου αναδιπλούμενης οθόνης smartphone της Samsung έχει λύσει τα προβλήματα. Πιο μεγάλη επίστρωση του προστατευτικού φιλμ στην οθόνη, καλύτεροι και πιο κόμπκατ μεντεσέδες, ενισχύσεις με μέταλλο στο σημεία που πρέπει και γενικά πιο υψηλή εμπειρία χρήσης της συσκευής.

Το Galaxy Fold έχει μια εύκαμπτη οθόνη 7,3 ιντσών μέσα, που διπλώνει στη μέση, και μια 4,6 ιντσών από έξω. Η τεχνολογία της εσωτερικής οθόνης ονομάζεται Dynamic AMOLED Infinity Flex και προσφέρει σε μεγάλη επιφάνεια (7,3 ίντσες σαν ταμπλέτα) εφαρμογές για multitasking.
H τιμή του είναι 2000 ευρώ.

Η εσωτερική οθόνη δεν λυγίζει απλώς. Αναδιπλώνεται. Η αναδίπλωση αυτή αποτελεί μια πιο φυσική κίνηση αλλά παράλληλα μια δυσκολότερη καινοτομία. Η Samsung εφηύρε ένα νέο στρώμα πολυμερούς και δημιούργησε μια οθόνη περίπου 50% πιο λεπτή από μια τυπική οθόνη smartphone.

Όμως ένα τέτοιο κινητό θα πρέπει να έχει και εξαιρετικό μεντεσέ. Το Galaxy Fold ανοίγει ομαλά και φυσικά, σαν ένα βιβλίο, και κατά το κλείσιμο γίνεται επίπεδο και συμπαγές με ένα κλικ. Για να το πετύχει αυτό, η Samsung δημιούργησε πολλαπλούς μηχανισμούς τύπου μεντεσέ. Το σύστημα αυτό καμουφλάρεται από ένα κρυφό περίβλημα, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και κομψή εμφάνιση.

Υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος που βρίσκεται στο πλάι, δύο μπαταρίες και τα εξαρτήματα της συσκευής είναι έτσι κατανεμημένα ώστε το Galaxy Fold να ισορροπεί στα χέρια. Θα κυκλοφορήσει σε φινιρίσματα Space Silver, Cosmos Black, Martian Green και Astro Blue.


Το Galaxy Fold χρησιμοποιείται κατευθείαν από την τσέπη σας για κλήσεις με το ένα χέρι, αποστολή μηνυμάτων κ.ά., και ανοιχτό για ατελείωτο multitasking και προβολή – στη μεγαλύτερη οθόνη για κινητή συσκευή που διαθέτει η Samsung – παρουσιάσεων, ψηφιακών περιοδικών, ταινιών και περιεχομένου AR, σε υψηλή ποιότητα.


Έχει το UX που σχεδιασμένο για χειρισμό πολλαπλών εργασιών, ταυτόχρονα! Ανοίξτε μέχρι τρεις ενεργές εφαρμογές παράλληλα, ώστε να περιηγείστε, να δουλεύετε, να παρακολουθείτε και να διαμοιράζεστε περιεχόμενο, εν ριπή οφθαλμού. Καθώς το Galaxy Fold ανοιγοκλείνει, οι εφαρμογές θα εμφανίζονται αυτόματα εκεί που τις αφήνετε. Όταν είστε έτοιμοι να βγάλετε φωτογραφία, να την επεξεργαστείτε σε βάθος ή να κοιτάξετε πιο προσεκτικά τη ροή ενημερώσεων, ξεδιπλώστε το Galaxy Fold για μεγαλύτερη οθόνη και πληρέστερο κάδρο.

Το Galaxy Fold είναι φτιαγμένο για έντονη χρήση, είτε πρόκειται για εργασία, παιχνίδι ή sharing, καθώς όλα αυτά απαιτούν προηγμένη απόδοση. Το Galaxy Fold είναι παραπάνω από αποτελεσματικό, αφού διαθέτει πανίσχυρο hardware.

Για να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του, ακόμα και όταν τρέχουν παράλληλα τρεις εφαρμογές, το Galaxy Fold έχει ένα υψηλής ισχύος AP chipset επόμενης γενιάς και RAM 12 GB, με απόδοση που θυμίζει εκείνη ενός υπολογιστή. Το Galaxy Fold έχει τη δυνατότητα αυτοφόρτισης και φόρτισης δεύτερης συσκευής ταυτόχρονα μέσω της λειτουργίας Wireless PowerShare, με την χρήση ενός απλού φορτιστή.

Ο ήχος της συσκευής είναι επιμελημένος από την AKG και φέρει stereo ηχεία.
Ανεξαρτήτως από τον τρόπο που κρατάτε την συσκευή, η κάμερα θα είναι πάντα διαθέσιμη. Υπάρχουν έξι φακοί, 3 στο πίσω μέρος, 2 στο εσωτερικό και ένας στην εξωτερική οθόνη. Το Galaxy Fold συστήνει ένα νέο επίπεδο multitasking που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές ακόμα και κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης.


Οι τεχνικές προδιαγραφές αναφέρουν κυρίως οθόνη 7,3 ιντσών ανάλυσης QXGA+ Dynamic AMOLΕD (με σχέση πλευρών 4.2:3) εξωτερική οθόνη 4,6 ιντσών ανάλυσης HD+ Super AMOLED (με σχέση πλευρών 21:9). Πίσω κάμερες: 16MP υπερευρυγώνια, F2.2 12MP ευρυγώνια κάμερα, Dual Pixel AF, OIS, F1.5/F2.4 και κάμερα 12MP με τηλεφακό και 2x οπτικό ζουμ, PDAF, OIS, F2.4. Η μπαταρία είναι 4.380mAh. Ο επεξεργαστής 8-πυρηνος αρχιτεκτονικής 64bit και λειτουργικό σύστημα Android Pie (9.0).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Wharfedale DS-2 Bluetooth desktop ηχεία Recording Masters Fox C60 κασέτες ήχου »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...