fbpx
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 23:58

Huawei P smart Z με pop-up κάμερα

To νέο P smart Z με Pop-Up selfie κάμερα και Full HD οθόνη χωρίς πλαίσιο της Huawei είναι πλέον διαθέσιμο. Το P smart Z διαθέτει το chipset Kirin 710F, το έξυπνο λειτουργικό EMUI 9 με μια πληθώρα συναρπαστικών χαρακτηριστικών όπως η φωτογραφία με AI, η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, εξαιρετικά γραφικά και ξεχωριστό design.  Ακόμη έχει FullView οθόνη 6,59 ιντσών με αναλογία 19.5:9, απαλλαγμένη από κενά, εγκοπές, notches και ότι άλλο αναιρεί την πραγματική έννοια Full Screen.

Έχει κάλυψη του 91% της επιφάνειας του τηλεφώνου, η οθόνη των 6,59 ιντσών, ανάλυσης 2340x1080, πυκνότητας pixels 391PPI και κάλυψης χρωματικού χώρου κατά 85%.  Επίσης, υπάρχει λειτουργία Eye Comfort, η οποία φιλτράρει τη βλαβερή μπλε ακτινοβολία.

Η μεγάλη αναλογία οθόνης του P smart Z έγινε πραγματικότητα χάρη στην εμπρόσθια Pop-Up κάμερα των 16MP που βρίσκεται στο εσωτερικό του πάνω μέρους του τηλεφώνου και μόλις ενεργοποιηθεί ανασύρεται αυτόματα σε 1 μόλις δευτερόλεπτο, παίρνοντας θέση πάνω από την οθόνη σαν περισκόπιο υποβρυχίου.

Η Pop-Up κάμερα τουP smart Z υποβλήθηκε σε αναρίθμητα τεστ όπως είναι οι 100.000 φορές ενεργοποίησης και η απευθείας πίεση 12Kg που απέδειξαν την αξιοπιστία και την ποιότητα της κατασκευής της από τη Huawei. Μια ακόμα λειτουργία για την ασφάλεια της Pop-Up κάμερας του P smart Z είναι η ενεργοποίηση της αυτόματης απόκρυψής της κατά την πτώση, περιορίζοντας τις επιπτώσεις της πρόσκρουσης στο έδαφος.

Το AI του κινητού αναγνωρίζει αυτόματα 8 διαφορετικές σκηνές όπως ο μπλε καλοκαιρινός ουρανός, η πρασινάδα και οι εσωτερικοί χώροι ενώ το μέγεθος pixel 1.0µm σε συνδυασμό με το διάφραγμα F/2.2, ρυθμίζουν άψογα τον φωτισμό και το background των πορτραίτων σας. Η τεχνολογία AI «διορθώνει» τον οπίσθιο φωτισμό ενώ ένας ειδικός αλγόριθμος ωραιοποίησης και τα εφέ φωτισμού 3D, κάνουν καλύτερες τις selfie.

Στο πίσω μέρος, το P smart Z διαθέτει μια διπλή κάμερα 16MP + 2MP. Η κύρια κάμερα με τα 16MP διαθέτει διάφραγμα F/1.8 και διάταξη έξι οπτικών στοιχείων (6P) που συγκεντρώνει περισσότερο φως ενισχύοντας το contrast και την καθαρότητα των φωτογραφιών ενώ η εστίαση και ο θόρυβος βελτιώνονται θεαματικά. Η κάμερα των 2MP λειτουργεί συμπληρωματικά στην κύρια, ρυθμίζοντας το βάθος πεδίου για καλύτερες λήψεις.

Το P smart Z  διαθέτει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4,000 mAh, διεπαφή EMUI 9 που φροντίζει την μνήμη cache του συστήματος του τηλεφώνου σας, απομακρύνοντας κατακερματισμένα αρχεία και υπολείμματα εφαρμογών, απελευθερώνοντας ωφέλιμο χώρο και κάνοντας το smartphone σας να ανταποκρίνεται σωστά και να λειτουργεί άψογα.

 

To P smart Z κοστίζει, στα 64GB, 220 ευρώ.

 

 

 

 

 

  

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...