fbpx
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 23:39

Google Pixel 4: Πως θα είναι;

Η Google ετοιμάζεται να φέρει στην αγορά το καλύτερό της smartphone, το Pixel 4, προς τον Οκτώβριο. Την ίδια εποχή που θα κυκλοφορήσει και το Android Q. Ήδη κυκλοφόρησαν μερικές φωτογραφίες render από ειδικούς που παρακολουθούν και προβλέπουν τις κινήσεις των κατασκευαστών smartphone, όπως είναι οι @OneLeaks και iGeekBlog.

Το Pixel 4 θα είναι το απόσταγμα των τεχνολογιών της Google, η ναυαρχίδα της δηλαδή, ένα κινητό με μεγάλη οθόνη. Μάλιστα φημολογείται ότι η Google τον Οκτώβριο θα παρουσιάσει το XL και το κανονικό Pixel 4. Δύο συσκευές δηλαδή. Τα νέα smartphone δεν θα έχουν υποδοχές jack για ακουστικά όπως και αναγνώστες δακτυλικού αποτυπώματος. Αντίθετα θα έχουν τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για ξεκλείδωμα της οθόνης.

Επίσης η σειρά Pixel 4 δεν θα έχει εγκοπή στην οθόνη, για την selfie κάμερα. Kάτι που δεν αρέσει, το notch, σε πολλούς χρήστες. Στο πίσω μέρος υπάρχουν τρεις κάμερες, οι οποίες σίγουρα θα είναι κορυφαίες σε επιδόσεις αφού η Google έχει εξαιρετικό ιστορικό στην φωτογραφική ποιότητα των καμερών στις συσκευές που κατασκευάζει. Ακόμη η συσκευή θα έχει αισθητήρες ενισχυμένες επαυξημένης πραγματικότητας AR, δυνατότητα ευρυγώνιος φωτογράφισης, καλές επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και καλύτερες λήψεις πορτραίτου.

H συσκευή θα είναι μια από τις πρώτες που θα βασίζεται στο νέο λειτουργικό σύστημα Android Q. Τους επόμενους μήνες/εβδομάδες θα δούμε το νέο Samsung Galaxy Note 10, νέα iPhone, το Google Pixel 4 και το Huawei Mate 30 Pro. Όλες καυτές συσκευές.  

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...