fbpx
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 00:37

LG NanoCell SM9800PLA Τηλεόραση IPS LCD 2019

Σε 55 και 65 ίντσες θα κυκλοφορήσει η νέα SM9800 σειρά της LG. Η συγκεκριμένη σειρά συγκεντρώνει μια ευρεία γκάμα από προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως το Nano Color που χάρη στην τεχνολογία NanoCell μέσω χρήσης νανοσωματιδίων μεγέθους 1nm περίπου αυξάνει το χρώμα. Τα νανοσωματίδια εμπλουτίζουν τα χρώματα και ενισχύουν την καθαρότητα του φάσματος RGB, απομακρύνοντας τις ασαφείς αποχρώσεις.

Παράλληλα, με το Nano Black και την τεχνολογία Full Array Dimming Pro, ο χρήστης απολαμβάνει βαθύτερο μαύρο που προσδίδει μεγαλύτερο βάθος σε όλα τα χρώματα και έντονη αντίθεση, καθώς ελέγχονται με ακρίβεια οι μονάδες οπίσθιου φωτισμού, δημιουργώντας εικόνες με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Επιπλέον, με τη λειτουργία Nano Accuracy που διαθέτει η συγκεκριμένη σειρά, επιτυγχάνεται απόδοση χρωμάτων με υψηλή ακρίβεια ακόμα και σε ευρεία γωνία θέασης.

Υποστηρίζοντας 4K Cinema HDR τα νέα μοντέλα NanoCell τηλεοράσεων, έχουν Dolby Vision & Atmos ενώ στο HDR υπάρχουν τα Advanced HDR της Technicolor και το HDR10 Pro.

Φέρει επεξεργαστή a7 Gen2 με αλγόριθμο Deep Learning AI, που βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας, την καθαρότητα, την ευκρίνεια και τη φωτεινότητα, αναλύοντας το περιεχόμενο και τον περιβάλλοντα φωτισμό. Ταυτόχρονα, o α7 Gen2 επεξεργαστής βελτιστοποιεί τον ήχο ανάλογα με το είδος, αναγνωρίζοντας τη φωνή, τα εφέ και τη συχνότητα και επιτρέπει τη μίξη του ήχου 2 καναλιών σε ήχο surround 5.1. Η τεχνολογία αναγνώρισης χώρου συμβάλλει σε πιο ισορροπημένο ήχο, ενώ χάρη στην τεχνολογία AI Acoustic Tuning, ο χρήστης απολαμβάνει ήχο υψηλής ποιότητας, ανεξαρτήτως της διάταξης του χώρου, καθώς αντιλαμβάνεται το σημείο θέασης, προσαρμόζοντας την ακουστική στον εκάστοτε χώρο.


Οι καταναλωτές μπορούν επίσης, να απολαύσουν τον θαυμαστό κόσμο των NanoCell τηλεοράσεων AI ThinQ, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Alexa και του Google Assistant. Επιπλέον, είναι κατάλληλες για gaming με 4K HDR, καθώς έχουν χαμηλή καθυστέρηση εισόδου (input lag), ο gamer μπορεί να συγχρονίζεται με τις γρήγορες σκηνές σε πραγματικό χρόνο και να απολαμβάνει τα γρήγορα παιχνίδια με καταιγιστική δράση.
Τέλος, ο μίνιμαλ και ξεχωριστός σχεδιασμός τους με το πλαίσιο Nano Bezel καθιστά εφικτή την απόλυτη εναρμόνισή τους στον χώρο, προσδίδοντας εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « IsoTek SMART Delta: Ένα για όλα Honor Vision: Τώρα και τηλεοράσεις »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...