fbpx
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 10:20

TruLifeAudio SSA-200 and SSP-1: Το έργο συνεχίζεται

Η τεράστια παρακαταθήκη που άφησε πίσω του ο πρόωρα εκλιπών Βελισάριος Γεωργιάδης, την συνεχίζει η οικογένεια του με επικεφαλής τον Μένιο. Τον υιό του Βελισάριου που όλα αυτά τα χρόνια ήταν το δεξί του χέρι και έχει μάθει από κοντά όλα τα μυστικά του ήχου της TruLifeAudio.

Οι τελευταίες σχεδιάσεις και υλοποιήσεις του Βελισάριου ήταν ένας dual mono προενισχυτής, ο SSP-1 με εξωτερικό τροφοδοτικό, Τάξης Α και  ποτενσιόμετρο με αντιστάσεις. Για ισχύ υπάρχει ο υβριδικός μονομπολόκ ενισχυτής SSΑ-200. Τρομερές υλοποιήσεις με τόσο εσωτερική όσο και με εξωτερική ομορφιά. Κορυφαίας αισθητικής σασί και ακόμη πιο εξωτικής εμφάνισης των ηλεκτρονικών βασισμένων σε λυχνίες στα στάδια εισόδου και τρανζίστορ στα τελικά. O αριθμός 200 δηλώνει την ισχύ του μονομπλόκ στα 4Ω, ενώ στα 8Ω είναι 120W.

Στην ίδια σειρά, την Supreme, υπάρχει ακόμη και το λαμπάτο phono stage SSP-2, με σχεδίαση και αποτελεσματικότητα υψηλού επιπέδου που χάρισαν στην TruLifeAudio την έξοδο στις αγορές στου κόσμου και μια υπέρχη συνεργασία με την Καναδική Kronos. 

To έργο που άφησε πίσω του ο Βελισάριος Γεωργιάδης είναι τεράστιο και έπεται συνέχεια…

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...