fbpx
Κυριακή, 02 Ιουνίου 2019 15:04

Ultrasone Panther: Φορητός ενισχυτής ακουστικών

Η Ultrasone από τη Βαυαρία της Γερμανίας, παρουσίασε την πρώτη της συσκευή ήχου για φορητή χρήση. Ονομάζεται Panther και είναι ένας ενισχυτής ακουστικών για να βελτιώσει τον ήχο ενός smartphone ή ενός DAP.

H συσκευή λειτουργεί και ως DAC και μάλιστα hi-res που αποκωδικοποιεί ακόμη και αρχεία DSD256 αλλά και PCM 384ΚΗz/32bit. Ως φορητή συσκευή που είναι ο Panther διαθέτει μπαταρία με αυτονομία για 20 ώρες ή χωρητικότητας 3.000mAh.

Η συσκευή έχει ορθογώνια μορφή, είναι λεπτή σε πάχος και κόμπακτ. Μπορεί άνετα να κρυφτεί στην τσέπη μας και να οδηγήσει ακόμη και απαιτητικά ακουστικά.
Εσωτερικά, ο Panther της Ultrasone φέρει το τσιπσετ AKM4490 και έναν ισχυρό ενισχυτή ακουστικών. Mπορεί να οδηγήσει ακουστικά από 16Ω έως 300Ω.


Το βάρος της συσκευής είναι μόλις 200 γραμμάρια. Φέρει θύρα microUSB για την φόρτιση και στην σύνδεση ως UBS OTG με iPhone, Android συσκευές ή φορητούς υπολογιστές. Επιπλέον, οι πηγές μπορούν να συνδεθούν και να ενισχυθούν απευθείας μέσω μιας εισόδους γραμμής που παρέχεται.

Για μέγιστη ευελιξία το Panther διαθέτει τόσο μία κανονική mini jack και ισορροπημένη υποδοχή ακουστικών 2,5 χιλιοστών καθώς και έναν επιλογέα κέρδους.

Η τιμή του Ultrasone Panther είναι 399 ευρώ.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...