fbpx
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 00:29

AudioQuest DragonFly Cobalt Νέο mobile USB DAC

Eπεκτείνει την σειρά φορητών USB DAC της η AudioQuest με το νέο DragonFly Cobalt. Έτσι η σειρά διαμορφώνεται τώρα με τρία μοντέλα, τα DragonFly Black, DragonFly Red και το νέο DragonFly Cobalt. Στην ουσία πρόκειται για ενισχυτές ακουστικών που βελτιώνουν τον ήχο των smartphone και laptop.

To DragonFly Cobalt ανήκει στην κορυφή της σειράς, αφού χρησιμοποιεί το νέο DAC τσιπ της ESS το ES9038Q2M που έχει φίλτρο με ελάχιστο roll-off φάσης για πιο φυσικό ήχο. Επίσης το Cobalt φέρει και τον μικροεπεξεργαστή PIC32MX274 της Microchip που περιορίζει την κατανάλωση ρεύματος και αυξάνει την ταχύτητα επεξεργασίας κατά 33% σε σχέση με το DragonFly Red.

Ακόμη το stickάκι έχει τεχνολογία monoClock για εξαιρετικά χαμηλό Jitter.

O ενισχυτής του Cobalt είναι ο ESS Sabre 9601 που παραδίδει έξοδο 2,1V ώστε να οδηγεί ακόμη και δύσκολα -υψηλής αντίστασης- ακουστικά. Το ρυθμιστικό στάθμης είναι 64bit, σε ψηφιακό domain. To DragonFly Cobalt έρχεται με τον αντάπτορα USB-A female to USB-C male, της AudioQuest που ονομάζεται DragonTail.

Έτσι το ντακάκι μπορεί να λειτουργήσει σε περιβάλλον Windows, Mac, Android και iOS. Το Cobalt υποστηρίζει μέχρι 96KHz αλλά και MQA.

Η τιμή του στις H.Π.Α. είναι κοντά στα 300 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...