fbpx
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 00:53

Honor 20 Pro: Mε τέσσερις κάμερες

Παρόλα τα προβλήματα από τις αποφάσεις του Προέδρου των H.Π.Α. κατά των Κινεζικών εταιριών που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες η Huawei, η «αδελφή» της εταιρία, η Honor, παρουσίασε σήμερα ένα κορυφαίο smartphone.

Eίναι το Honor 20 Pro που συνδυάζει καλή τιμή (600 ευρώ) και εξαιρετικές επιδόσεις. Η συσκευή φέρει τετραπλό σύστημα κάμερας, έχοντας επικεφαλής (τοποθετημένη στην μέση) την κύρια στα 48ΜP με σταθεροποιητή, πολύ γρήγορο διάφραγμα F1.4 και οπτικό ζουμ 3x. Στην ουσία πρόκειται για μια κάμερα κατασκευής Sony (Sony IMX586).

Ακολουθούν η δεύτερη κάμερα με ανάλυση 16MP και υπερερυγώνιο φακό 117 μοιρών, η τρίτη κάμερα με των 8MP με τηλεφακό και τέταρτη μια κάμερα των 2MP για λήψεις macro ακόμα και από απόσταση 4 εκατοστών. To σημαντικό στο φωτογραφικό αυτό σύστημα είναι η φωτεινότητα F1.4 της κύριας φωτογραφικής και το σύστημα AIS Super Night για λήψεις σε υπερβολικά χαμηλές συνθήκες φωτισμού.

H selfie κάμερα βρίσκεται τοποθετημένη στην αριστερή επάνω γωνιά της οθόνης, μοιάζει με οπή διαμέτρου 4,5 χιλιοστών.


Η οθόνη του Honor 20 Pro είναι 6,26 ιντσών με ανάλυση 1080x2340 pixels τεχνολογίας LCD IPS και καταλαμβάνει το 91,7% της πρόσοψης της συσκευής και εμπεριέχει αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος.


To κινητό «οδηγείται» από τον επεξεργαστή Kirin 980 που φορούν τόσο το Huawei Mate 20 Pro όσο και το Huawei P30 Pro, ενώ για καλύτερες επιδόσεις gaming υπάρχει υποβοήθησε με GPU Turbo 3.0. Στον ήχο έχουμε σύστημα Virtual 9.1 Surround Sound για πιο διευρυμένες ακροάσεις με ακουστικά.

Τέλος η μπαταρία της συσκευής είναι 4.000mAh.
Μαζί με το Honor 20 Pro παρουσιάστηκε και το πιο προσιτό Honor 20 επίσης με 4 κάμερες, αλλά χωρίς σταθεροποιητή εικόνας και η κάμερα macro έχει αποστολή αναγνώρισης του βάθους.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...