fbpx
Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 14:45

Samsung HW-Q70R και HW-Q60R: Νέες ηχομπάρες

Δύο νέες ηχομπάρες από την σειρά Q, με Acoustic Beam ανακοίνωσε η Samsung, καθώς και τη νέα λειτουργία Adaptive Sound.

Πρόκειται για τα μοντέλα HW-Q70R και HW-Q60R, αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του Samsung Audio Lab και της Harman Kardon.

Οι ηχομπάρες HW-Q70R και HW-Q60R αξιοποιούν την τεχνολογία Adaptive Sound για να αναλύσουν το περιεχόμενο που προβάλλεται στην τηλεόραση και να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις ήχου ανάλογα τη σκηνή.

Επίσης, οι HW-Q70R και HW-Q60R μεταβαίνουν αυτόματα σε λειτουργία Adaptive Sound, όταν συνδέονται σε τηλεόραση 2019 QLED της Samsung που έχει ενεργοποιημένη την επιλογή ΑΙ (Τεχνητής Νοημοσύνης).

Οι HW-Q70R και HW-Q60R διαθέτουν, επίσης τεχνολογία Acoustic Beam της Samsung, η οποία χρησιμοποιεί μια συστοιχία οπών στο επάνω μέρος της ηχομπάρας, για να δημιουργήσει ένα δυναμικό, πανοραμικό ηχητικό περιβάλλον.

Ακόμα, τα soundbars της σειράς Q μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν μουσική υψηλής ποιότητας από τα smartphones τους, έξυπνα και εύκολα.

Επιπλέον, το soundbar HW-Q70R είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες  Dolby Atmos και DTS:X.

Με το HW-Q70R, οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, με πλούσιο ήχο και εντυπωσιακά ηχητικά εφέ.

Εκτός από τις τεχνολογίες Dolby Atmos και DTS:X, το HW-Q70R φέρει λεπτό σχεδιασμό, με ύψος μόλις 59 χιλ., για αρμονικό συνδυασμό με τηλεόραση QLED TV.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...