fbpx
Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 16:55

Ortofon Anna Diamond Tώρα με διαμάντι

Η ναυαρχίδα των κεφαλών κινητού πηνίου της Ortofon, MC Anna, περνάει στη νέα έκδοση Diamond που θα παρουσιαστεί επίσημα στην επερχόμενη έκθεση High End του Μονάχου, μαζί με τη νέα κορυφαία μονοφωνική κεφαλή MC A.

Μιας και η Ortofon ολοκλήρωσε τον κύκλο παραγωγής της περιορισμένη έκδοσης MC Century, που δημιουργήθηκε για τον εορτασμό των εκατό χρόνων της φημισμένης εταιρίας από τη Δανία, τώρα φαίνεται να περνάει την τεχνολογία της επετειακής αυτής κεφαλής στη νέα Anna Diamond.

Η νέα κεφαλή διαθέτει σώμα από τιτάνιο κατασκευασμένο με την τεχνική SLM (λέιζερ), την κορυφαία ακίδα Repilcant 100, στέλεχος από διαμάντι που δίνει και το χαρακτηριστικό όνομα στο νέο μοντέλο, χαμηλή ενδοτικότητα 9cu και έξοδο 0,2mV με εσωτερική αντίσταση 6Ω, με το βάρος ανάγνωσης να προτείνεται στα 2,4 γρ.

Η νέα κεφαλή διατηρεί δηλαδή τα βασικά χαρακτηριστικά της παρούσας έκδοσης και συνεχίζει να ζυγίζει 16 γρ., μα στο χαρακτηριστικό, στρογγυλεμένο σώμα της θα υπάρχει πλέον ένα εντυπωσιακό διαμάντι χαραγμένο στην πρόσοψη.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...