fbpx
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 15:32

Μοtorola Moto g7 PLUS hands on

Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά και να εξερευνήσουμε λιγάκι το νέο smartphone της Motorola που ονομάζεται Moto g7 PLUS. Είναι μια καλοφτιαγμένη συσκευή με διπλή φωτογραφική μηχανή στην πλάτη, ένας αισθητήρας στα 16MP και ένας στα 5MP και με υποβοήθηση HDR, που βρίσκονται μαζί με το φλας τους τοποθετημένα μέσα σ’ έναν κύκλο. Η φωτογραφική υποστηρίζεται από οπτικό σταθεροποιητή.

Η οθόνη είναι ανάλυσης FHD+ (1.080 x 2.270 pixels), με σχέση πλευρών 19:9, τεχνολογίας LCD IPS στις 6,2 ίντσες που παρουσιάζει εξαιρετικά τα χρώματα και παρέχει υψηλή εμπειρία απεικόνισης. Η συσκευή οδηγείται από τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 636, είναι οκταπύρηνος στα 1,6GHz έχοντας μνήμη RAM 4GB. Είναι φορτωμένο το Android 9.0 και η όλη ατμόσφαιρα του κινητού είναι εξαιρετική για την κατηγορία τιμής του.

Πολύ λεπτό σασί, «σταγόνα» για κάμερα selfie (12ΜP), κατανοητό στις ρυθμίσεις και με ένα ηχείο στο κάτω μέρος όπως και με το γνωστό ακουστικό στο επάνω. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει mini jack, για ακουστικά και μικρόφωνα, όπως και FM ραδιόφωνο.

Ηχητικά η συσκευή υποστηρίζεται από Dolby Audio που δίνει μια διεύρυνση στο ήχο της όταν βλέπουμε ταινίες ή ακούμε μουσική. Το βίντεο γράφει στα 4Κ UHD 30fps μέγιστη ανάλυση (και στην selfie), ενώ τα 60fps είναι σε ανάλυση Full HD. Aκόμη έχουμε επιλογές Cinemagraph για την δημιουργία gif, spot color για live δείγμα χρώματος και πανόραμα, αργή ταχύτητα και άλλα.

Οι φωτογραφίες είναι πάνω από το αναμενόμενο σε ποιότητα, υπάρχει ψηφιακό ζουμ μέχρι 8x, της κύριας κάμερας. Το δοκιμάσαμε και μας άρεσε πολύ.

Είναι ένα γρήγορο κινητό και πολύ αποτελεσματικό στα όσα υπόσχεται.    

To 64GB κοστίζει 269 ευρώ. Πολύ τίμιο και με δυνατή μπαταρία.

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...