fbpx
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 15:04

Samsung Galaxy A80 με περιστρεφόμενη κάμερα στα 699 ευρώ

Το μεγάλο μοντέλο της νέας σειράς A της Samsung είναι το Galaxy A80 που ξεχωρίζει για την full face μεγάλη του sAMOLED οθόνη των 6,7 ιντσών και για την περιστρεφόμενη κάμερα. Το Galaxy A80 με μια κίνηση στην οθόνη του μπορούμε να περιστρέψουμε την κάμερα του ώστε να έχουμε την ίδια για κανονικές φωτογραφίες και για selfie.

H μεταγωγή της κάμερας από εμπρός-πίσω γίνεται σε 2-3 δευτερόλεπτα. Υπάρχουν κινητήρες τόσο για την ανύψωση του συστήματος όσο και για την περιστροφή.

Στο φωτογραφικό σύστημα υπάρχουν τρεις κάμερες δύο των 48MP (μια selfie και μια κανονική) και μια υπερευρυγώνια των 8MP, αλλά και μια TOF (Time of  Flight) για τον εντοπισμό του βάθους.

Η συσκευή δεν έχει mini jack για ακουστικά, έχει όμως αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη, super-fast φόρτιση 25W, οπτικό σταθεροποιητή, μπαταρία 3.700mAh και επεξεργαστή Snapdragon 730 με μνήμη 5,8GB και χώρο αποθήκευσης 128GB.

Αφού στην πρόσοψη υπάρχει μόνο οθόνη και τίποτε άλλο, ο ήχος παράγεται με δόνηση στη οθόνης. Ακόμη υπάρχει δυνατότητα μέτρησης του μήκους αντικειμένων μέσω AR και της κάμερας.

Η τιμή της συσκευής είναι 699 ευρώ και αναμένεται στην αγορά την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Hisense VIDAA U3.0 AI Smart TV OS AKG consumer: Στα χέρια της Samsung Hellas »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...