fbpx
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 10:38

Parasound NewClassic 200: Ολοκληρωμένος με DAC στα 1.195$

Τον πιο οικονομικό της ολοκληρωμένο ενισχυτή παρουσίασε η Parasound, μια συσκευή με ενσωματωμένο DAC και ισχύ 110W ανά κανάλι. Ο νέος Parasound NewClassic 200 Integrated Amplifier έχει τις ίδιες δυνατότητες όπως ο προενισχυτής NewClassic 200 Pre, δηλαδή σύστημα διαχείρισης των χαμηλών (bass management) για βέλτιστα συστήματα ηχείων τύπου υπογούφερ-δορυφόροι.

 

Ο νέος  NewClassic 200 Integrated χρησιμοποιεί ενισχυτικά τάξης Δ από τη Δανέζικη Pascal αποδίδοντας ισχύ 110Wrms στα 8Ω, παρότι που η συσκευή είναι πολύ λεπτή σε πάχος όπως λένε σασί 1U.

 

Από δυνατότητες υπάρχει phono stage MM/MC, δύο είσοδοι γραμμής RCA, USB, ομοαξονική και οπτική ψηφιακή είσοδος. Ακόμη έχουμε home theater bypass για L, R και δύο υπογούφερ με ρυθμιζόμενο φίλτρο 40-140Hz, συν είσοδο aux σε mini jack στην πρόσοψη με ρυθμιστικό κέρδους 12 dB. Ακόμη και ενισχυτής ακουστικών με mini jack στην πρόσοψη.

 

Το DAC είναι της Burr-Brown, ενώ ακόμη παρέχονται σειριακή θύρα RS232 για Control4 και είσοδος IR repeater, αλλά και 12V trigger για  remote έλεγχο. Yπάρχει οθόνη ενδείξεων, τηλεχειριστήριο και όλα αυτά στην τιμή των 1.195 δολαρίων. Διαθέσιμος αυτό το καλοκαίρι.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...