fbpx
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 12:32

Focal Astral 16 Ενισχυτής home cinema

Η Focal το γυρίζει και στα ηλεκτρονικά. Έτσι μετά τον ενισχυτή ακουστικών Archie που κατασκευάζει μαζί με την Micromega, παρουσιάζει τώρα τον πρώτο της ενισχυτή ΑV με την ονομασία Astral 16. Πρόκειται για έναν μεγάλο ενισχυτή ΑV με 16 κανάλια και υψηλές επιδόσεις.

Η συσκευή ονομάζεται audio-video επεξεργαστής και ενισχυτής, με 12ενισχυτικά τάξης Δ από την Pascal Audio και τέσσερα κανάλια προενίσχυσης με εξόδους XLR. Δηλαδή είναι 12κάναλος. Yπάρχουν φίλτρα, συστήματα ισοστάθμισης, διαχείρισης μπάσου και άλλα.

 

Ο Astral 16 καλύπτει όλα τα audio φορμά όπως Dolby Atmos, DTS:X και κ.λ.π. ενώ έχει μια διευρυμένη γκάμα ρυθμίσεις και παραμετροποιήσεων.  Το σύστημα ισοστάθμισης είναι το Dirac Live όπου με μικρόφωνο ρυθμίζει αυτόματα όλα τα χαρακτηριστικά των ηχείων και του χώρου μας. Μπορείς να βλέπεις μια ταινία σε ένα δωμάτιο και να ακούς μουσική σε ένα άλλο.  Υποστηρίζεται από εφαρμογή για έλεγχο και ρυθμίσεις, ενώ ο Astral 16 είναι συμβατός με τα συστήματα Control4, Crestron, Savant και RTI.

Από εικόνα γνωρίζει από HDR10, HLG και Dolby Vision. Υποστηρίζει μέχρι 192ΚΗz, έχει balanced εξόδους XLR και 7 εισόδους ΗDMI / 2 HDMI εξόδους.

Η ισχύς του ενισχυτή, που κατά την γνώμη μας είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του, είναι 250W στα 8Ω και με τα 12 κανάλια ταυτόχρονα οδηγούμενα. Στα 4Ω είναι 300W.

Ο Astral 16 θα κυκλοφορήσει τον Μάιο με τιμή 20.000 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...