fbpx
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 15:16

Exposure XM CD player: έπειτα από λαϊκή απαίτηση!

H σειρά XM της Exposure αποκτάει ένα ακόμη μέλος, αυτή τη φορά ένα «πατροπαράδοτο» CDplayer και μάλιστα χωρίς ψηφιακές εισόδους ή δυνατότητα streaming. Το XM CD player διαθέτει το γνωστό σασί μεσαίου πλάτους των άλλων XM και περιλαμβάνει top loading μηχανισμό φόρτωση με μαγνητικό clamp.

Φέρει αναλογικές και ψηφιακές εξόδους στις δύο κλασικές μορφές και τηλεχειριστήριο, η δε τιμή του αναμένεται να διαμορφωθεί λίγο κάτω των 1500€. To τσιπ DAC είναι το Burr-Borwn PCM 1716, ο μετασχηματιστής μεγάλος torodial με ειδικό τύλιγμα για την τροφοδοσία του τράνσπορτ και κρυστάλλους στα ρολόγια για σταθερότητα και χαμηλό jitter.

Στις ημέρες μας δεν είναι εύκολο να βρει κανείς τέτοιες συσκευές αφού όσοι «στρίβουν» ακόμη οπτικούς δίσκους συνήθως καταφεύγουν σε φθηνά DVDp και εξωτερικούς μετατροπείς και φαίνεται πως οι πελάτες της Exposure δεν έχουν παρατήσει τη συνήθεια, επιθυμώντας ένα player με τα αναγνωρίσιμα ηχητικά χαρακτηριστικά της εταιρίας.

Μαζί με τις Cyrus, Rega και κάποιες άλλες βρετανικές εταιρίες, συνεχίζουν να τιμούν το είδος που μας εισήγαγε στον ψηφιακό ήχο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « SVS 3000 Series Subwoofers DS Audio DS-E1: Προσιτή και οπτική »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...