fbpx
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 17:35

Pioneer VSX-934 : Νέος AV 2019

Με τον καλύτερο τρόπο αρχίζει η νέα χρονιά για την Pioneer ανακοινώνοντας τον πρώτο της ενισχυτή AV για φέτος. Ο VSX-934 έρχεται για να αντικαταστήσει το περσυνό μπεστ σέλερ της εταιρίας, τον VSX-933. Ο νέος ενισχυτής είναι 7.2-καναλιών, με δυνατότητα να «πιάνει» 5.2.2 κανάλια σε Dolby Atmos και DTS:X, έχει ενσωματωμένη τεχνολογία MCACC για ρύθμιση, αρκετή δύναμη όπως και πλήθος εισόδων, αλλά και εκτεταμένη multiroom διάθεση.

Ο VSX-934 προσφέρει 165 W το κανάλι (6Ω, 1ΚHz, 10% THD)  με σχεδιασμό κυκλωμάτων «Direct Energy». Ακόμη και χωρίς να έχουμε ηχεία Dolby Atmos, ο ενισχυτής είναι εξοπλισμένος με  συστήματα Dolby Atmos Height Virtualizer και  DTS Virtual:X για να έχουμε αίθηση… Atmos. Όπως επίσης Dolby Surround και DTS Neural:X.

Ένα ειδικό μικρόφωνο παρέχεται για τη ρύθμιση του VSX-934, μέσω του οποίου το σύστημα MCACC ταιριάζει αυτόματα τα διαφορετικά μεγέθη ηχείων, τις αποστάσεις τους, ενώ υπάρχει έλεγχος της μετατόπισης φάσης που προκαλείται από το φίλτρο χαμηλής διέλευσης μεταξύ των κύριων καναλιών και του υπογούφερ, ώστε να αναπαράγει σαφέστερα τις μεσαίες και τις υψηλές συχνότητες. Υπάρχει και εδώ το Reflex Optimizer για πιο «καθαρό» Dolby Atmos από την οροφή. Στο βίντεο, ο ενισχυτής υποστηρίζει, HDR, 4K / 60p και BT.2020, δηλαδή HDR10, ΗLG και Dolby Vision.

Κατά τα άλλα ο νέος VSX-934 είναι συμβατός με τα multiroom συστήματα DTS Play-Fi, FlareConnect και SONOS. Ακόμη και με το Apple AirPlay 2.

Yπάρχει υποδομή για δεύτερη ζώνη (Zone 2), USB, δίκτυο και Bluetooth σε ένα άλλο δωμάτιο. Αυτή η Β Ζώνης είναι κατάλληλη για τη σύνδεση ασύρματων ακουστικών. Υποστηρίζει ήχο υψηλής ανάλυσης συμπεριλαμβανομένων των αρχείων flac 192KHz / 24-bit, WAV (RIFF), AIFF και ALAC, αλλά και DSD 2.8 MHz / 5.6 MHz. Έχει έτοιμες τις υπηρεσίες  Amazon Μusic, Pandora, Spotify, Deezer και Τidal όπως και TuneIn.

Ακόμη υπάρχει είσοδος phono, εφαρμογή Pioneer Remote App, υποστήριξη λειτουργιών ελέγχου μέσω HDMI και ECO λειτουργίες για εξοικονόμηση ενέργειας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Sony PS-LX310BT: Bluetooth βινύλιο [Video] Teenage Engineering OD-11 wireless ηχείο »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...