fbpx
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 14:09

HXOS EIKONA SHOW 2018: Απολογισμός

Δεν το περίμενε κανείς! Η δίψα όλων μας για επαφή με την τεχνολογία του σήμερα ήταν πέρα κάθε προσδοκίας, κάθε στόχου ή ελπίδας.

Η αθρόα προσέλευση αλλά και το ενδιαφέρον του κόσμου, η γλυκιά ατμόσφαιρα στα πέντε επίπεδα του ξενοδοχείου όπου έγινε η Έκθεση έδειξε ότι τα περιοδικά, οι ιστοσελίδες, τα social media, το ραδιόφωνο και οι αφίσες… είναι απλά το μέσο για να έρθουμε όλοι κοντά.

Η ανθρώπινη επαφή, το αντάμωμα και η ανάταση των αισθήσεων με όχημα μουσικές και εικόνες δεν μεταφράζονται σε posts, δοκιμές και κείμενα όσο… αποκλειστικά κι αν είναι.

Η τελευταία καταμέτρηση θέλει να έχουν περάσει τις πύλες του hxos eikona show 2018 περισσότεροι από 3.500 επισκέπτες. Υψηλός αριθμός αν σκεφτεί κανείς την σημερινή κατάσταση της χώρας μας και την ψυχολογία όλων μας.

Η ευχαρίστηση και η χαρά των ανθρώπων επισκεπτών και εκθετών, για το μεγάλο αυτό γεγονός ήταν τεράστια και οι λέξεις πολύ λίγες για να εκφράσει κανείς τα συναισθήματά τους.

Νέοι άνθρωποι να ακούν και να συγκρίνουν ακουστικά, παιδιά να λένε «μπαμπά ήταν και για εμάς η έκθεση», οικογένειες να μαθαίνουν για τις τηλεοράσεις 8Κ και OLED και φοιτητές να ακούν για πρώτη φορά καθαρούς και ποιοτικούς ήχους. Ναι, πολλά νέα παιδιά ήρθαν κοντά μας φέτος, η φλόγα μεταλαμπαδεύεται και στην νέα γενιά και η έκθεση βοηθάει προς αυτό.

Θέλουμε να ενώσουμε περισσότερο το χώρο της τεχνολογίας. Να μην υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές, από την μικρό Έλληνα κατασκευαστή έως την μεγάλη εταιρία.

Η hes2018 μας έδειξε τον τρόπο για να συνεχίσουμε, ώστε να φέρουμε και άλλους φίλους της τεχνολογίας μαζί μας. Να τους φανερώσουμε ότι κάτι καλό συμβαίνει εδώ και η έκθεση να γίνει το σημείο παρουσίασης στην Ελλάδα, και άλλων τεχνολογιών. 

Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες και όλους τους εκθέτες για το κόπο τους και κυρίως για τη μεταφορά των πανάκριβών συσκευών τους στο ξενοδοχείο. Ευχαριστούμε επίσης και τον χορηγό την Samsung που υποστήριξε την Έκθεση με μεγάλο ζήλο, αλλά και την Wavemotion. Όπως και όλους τους εκθέτες που "φώναξαν" με την Έκθεση με όλα τα μέσα τους.

Ακόμη ευχαριστούμε τους συναδέλφους μας για τις αναρτήσεις, είχαμε και ρεκόρ δημοσιογραφικής κάλυψης.

Καλή συνέχεια, μείνετε μαζί μας αφού τα καλύτερα έρχονται… όπως το hxos eikona show 2019, αλλά και ορισμένες ειδικές εκδηλώσεις με τεράστιο ενδιαφέρον. 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...