fbpx
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 17:52

JBL και harman kardon δίνουν τους ρυθμούς στην hes2018

JBL και harman kardon διοργανώνουν party στο δωμάτιο 117 του Radison Blu Park Hotel από τις 24/11 μέχρι τις 25/11 και είσαι καλεσμένος!

 

Η WaveMotion Α.Ε., επίσημος διανομέας για τα lifestyle προϊόντα ήχου της JBL & της harman/kardon, συμμετέχει για τέταρτη, συνεχόμενη χρονιά στην Έκθεση hxos eikona show 2018.

Η Έκθεση είναι πια η κορυφαία εκδήλωση τεχνολογίας υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα και παρουσιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον ήχο, στην εικόνα και στις mobile συσκευές. Με μοναδικό ενδιαφέρον για τον Έλληνα επισκέπτη, η Έκθεση αποτελεί μία ανεπανάληπτη εμπειρία καθως εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που έχουν πρωτοεμφανιστεί στις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού.

Προϊόντα όπως Tηλεοράσεις, προβολείς, ηχεία, ενισχυτές, ακουστικά, Bluetooth ηχεία, smart speakers, δικτυακά και ότι κινεί την τεχνολογία σήμερα.

H WaveMotion Α.Ε. θα παρουσιάσει στην Έκθεση hxos eikona show 2018 όλα τα καινούρια προϊόντα για την σεζόν 2018-2019 της JBL & harman/kardon. Φορητά ηχεία Bluetooth & Lifestyle Ακουστικά, Multiroom συστήματα και soundbars με ενσωματωμένη την τελευταία λέξη της  τεχνολογίας, θα αποτελέσουν για μία ακόμα χρονιά έναν μοναδικό πόλο ενδιαφέροντος για τους Έλληνες καταναλωτές.

Μέσα σε αυτά, τα νέα φορητά ηχεία JBL Charge 4 και JBL Partybox, θα κάνουν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά, καθώς και τα προϊόντα harman/kardon Enchant 800 και harman/kardon Onyx Studio 5

Το JBL Charge 4 είναι σχεδιασμένο από ανθεκτικά υλικά, εντελώς αδιάβροχο (βαθμίδα αδιαβροχοποίησης IPX7), για να αντέξει όλες τις δύσκολες συνθήκες, ακόμη και τις βουτιές στη θάλασσα. Το νέο φορητό ηχείο διαθέτει πλήρες φάσμα ήχου και προσφέρει μία εξαιρετική ακουστική εμπειρία στους χρήστες του, με τον θρυλικό ήχο JBL. O ειδικά σχεδιασμένος driver και οι 2 JBL bass radiators ενισχύουν τον ήχο με ένα δυνατό βαθύ μπάσο και το αποτέλεσμα σίγουρα εντυπωσιάζει.

Xακτηριστικά

Ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth

20 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας

Εντελώς αδιάβροχο (IPX7 βαθμίδα)

JBL Connect+

Από ανθεκτικά υλικά

JBL Bass Radiator

 

Τα JBL PartyBox 200 & 300 συνδυάζουν έναν δυναμικό ήχο που ανεβάζει την ενέργεια και με φωτορυθμικά που δημιουργούν μία αξέχαστη εμπειρία σε κάθε πάρτυ. Τα νέα φορητά ηχεία, έχουν εισόδους για μικρόφωνο ή κιθάρα, για να κάνεις δική σου τη σκηνή, ή αν το θέλεις να παίξεις την αγαπημένη σου playlist συνδέοντας ασύρματα μέσω Bluetooth το smartphone ή το tablet σου, ή από ένα USB stick. Για ακόμη πιο μεγάλη ένταση συνέδεσε ασύρματα δύο PartyBox speakers, για να τα κάνεις Stereo, ή συνέδεσε τα με μια εξωτερική πηγή RCA. Και ας αρχίσει το πάρτυ!

Xαρακτηριστικά

Θρυλικός ήχος JBL

Φωτορυθμικά

Φορητά με επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Είσοδοι για μικρόφωνο και κιθάρα

Ασύρματη σύνδεση με Bluetooth

USB playback

TWS και RCA

 

Η Harman Kardon Enchant 800 έρχεται εξοπλισμένη με την νέα αποκλειστική τεχνολογικά 8-channel MultiBeam που παραδίδει έναν πραγματικά υπέροχο ήχο, χωρίς να χρειάζεσαι επιπλέον ηχεία ή καλώδια. Απόλαυσε βαθύ μπάσο χωρίς να είναι απαραίτητο ένα subwoofer, ή επέλεξε το Enchant Subwoofer για να απογειώσεις την ακουστική σου εμπειρία. Χάρη στο ενσωματωμένο Google Chromecast, έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις μουσική υψηλής ποιότητας από 200 Streaming υπηρεσίες  με Wi-fi. Η Harman Kardon Enchant 800, εξοπλισμένη με θύρες HDMI και με συμβατότητα 4K HDR10 τελευταίας τεχνολογίας, είναι τόσο όμορφα σχεδιασμένη, και θα γίνει η συνήθεια για κάθε 4Κ συσκευή σου.

Χαρακτηριστικά

MultiBeam Σύστημα Surround

Όλα σε ένα σχέδιο, Μουσική, Ταινίες, Παιχνίδια

Ενσωματωμένο Google Chromecast

Αυτόματη ρύθμιση MultiBeam (AMC)

4K HDR10 HDMI input/HDMI Θύρες (ARC)

Πλήκτρα ρυθμίσεων

Control για ρύθμιση της τηλεόρασης

Ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth

 

Το Harman Kardon Onyx Studio 5 έρχεται με έναν εξελιγμένο και ιδιαίτερο σχεδιασμό που εκφράζεται μέσα από τη στρογγυλή σιλουέτα του, το ύφασμα κορυφαίας ποιότητας στο περίβλημα του ηχείου, καθώς και την ενσωματωμένη αλουμινένια χειρολαβή για να μεταφέρεται εύκολα. Προορισμένο να αποτελέσει το καλύτερο και κομψότερο φορητό ηχείο, προσφέρει 8 ώρες μουσικής αυτονομίας, και μπορεί να συνδέεται ασύρματα με ένα δεύτερο Harman Kardon Onyx Studio 5, για να απογειώσει την ακουστική σας εμπειρία.

Xαρακτηριστικά

Ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth

8 ώρες μουσικής αυτονομίας

Ασύρματη σύνδεση με δεύτερο ηχείο Harman Kardon Onyx Studio 5

Σχεδιασμένο από κορυφαία υλικά

Αλουμινένια χειρολαβή

 

Διαθεσιμότητα και τιμές

Το JBL Charge 4 θα διατίθεται στην Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική τιμή των €179 σε 10 απίστευτα χρώματα, τα JBL PartyBox 200&300 στην Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική τιμή των €379€ και 449€ αντίστοιχα.

To harman kardon Onyx Studio 5 θα είναι διαθέσιμο σε μπλε, γκρι και μαύρο χρώμα στη τιμή των 229,00€, ενώ η harman Kardon Enchant 800 στη τιμή των 699.95€.

Από τα μέσα Νοεμβρίου θα βρίσκoνται στις προθήκες όλων των δίκτυων Λιανικής και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων Ήχου και Εικόνας σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « HES 2018: Orpheus Audio Fiio K3 USB DAC και ενισχυτής ακουστικών »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...