fbpx
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 15:46

Η Ideon Audio στην Βαρσοβία

Αντιπροσωπεύοντας το Eλληνικό audio, η Ideon Audio θα βρεθεί στο Audio Video Show 2018 στην Βαρσοβία παρουσιάζοντας μαζί με την Lucas Domansky Audio Lab το απόλυτο σύστημα για computer audiophiles.

Η Ideon Audio έχει ήδη στο ενεργητικό της συσκευές όπως το Ayazi DXD 384kHz DAC και το USB re-clocker 3R USB Renaissance. Στην έκθεση θα παρουσιάσει τα νέα 3R Master Time και την τελευταία έκδοση του absolute DAC. Η πηγή που θα τροφοδοτεί τις δύο νέες συσκευές θα είναι η LDMS (Lucas Domansky Music Server).

Το 3R Master Time είναι μια συσκευή-πλατφόρμα re-clocking για υπολογιστές-λάπτοπ που επαναχρονίζει το σήμα με ταλαντωτές πολύ χαμηλού jitter και με fempto ρολόι χαμηλού θορύβου, ενώ μειώνει τις απώλειες του σήματος λόγω μεταφοράς. Έχει τριπλή γραμμική τροφοδοσία και ο ψηφιακός πυρήνας του μπορεί να αναβαθμιστεί στο μέλλον.

Το Absolute DAC βασίζεται στο οκτακάναλο Hyperstream DAC 32-bit ESS ES9038PRO, με τρια ρολόγια χρονισμού πολύ χαμηλού jitter και fully balanced διαδρομή σήματος. Έχει S/PDIF και USB εισόδους με αναλογικό στάδιο εξόδου, δύο μετασχηματιστές, επτά τοπικές τροφοδοσίες και 140dB(max) δυναμικού εύρους.

H επιτυχία είναι εξασφαλισμένη!

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...