fbpx
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 03:03

Bose S1 Pro: Ηχείο πολλαπλών αποστολών

Ένα από τα ελάχιστα ενεργά φορητά ηχεία της αγοράς που μπορεί να καλύψει τόσες πολλές αποστολές.

Το Bose S1 Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μουσικούς, από DJs ή από καθημερινούς ακροατές μουσικής. Μπορεί ακόμη να τοποθετηθεί σε χώρους εκδηλώσεων, ομιλιών και γενικά όπου χρειαζόμαστε δυνατό και καθαρό ήχο.

Οι δυνατότητες του είναι τόσες όσες οι ανάγκες μας για ήχο, ενώ η γκάμα των συνδέσεων που παρέχει το καθιστούν πρακτικά... ασυναγώνιστο. Μπορεί να λειτουργήσει με ρεύμα ή με μπαταρία, έχει ενσωματωμένο χερούλι για μεταφορά και είναι τόσο γερά κατασκευασμένο ώστε να αντέχει άνετα στην σκληρή… (ακόμη και στην επαγγελματική) χρήση.

Το Bose S1 Pro μπορεί να τοποθετηθεί όρθιο ή οριζόντιο, συνοδεύεται από ειδικό κάλυμμα για να το σκεπάζουμε όταν δεν το χρησιμοποιούμε και το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 7 κιλά. Πρόκειται για ένα σοβαρό ηχείο ικανό να γίνει η ψυχή του κάθε πάρτι, γλεντιού, διασκέδασης ή κάποιας σημαντικής διάλεξης. 

Αν δεν μας αρέσουν τα καλώδια τότε το Bose S1 Pro είναι το ηχείο που θέλουμε. Η μπαταρία υποστηρίζει σύστημα τάχιστης φόρτισης για γρήγορα ενεργειακά «γεμίσματα», ενώ το σύστημα Bluetooth που έχει μπορεί να δεχθεί μουσική από το κινητό μας ή οποιαδήποτε άλλη συμβατή πηγή.

Έχει μουσικό DNA, το δείχνει και η σχεδίασή του, μάλιστα είναι εφοδιασμένο με σύστημα αυτόματης ισοστάθμισης (Auto EQ) που ρυθμίζει την απόδοσή του ανάλογα την τοποθέτησή του, όρθια ή οριζόντια ως μόνιτορ. Η αναγνώριση της θέσης του γίνεται επίσης αυτόματα με αισθητήρα που έχει.

Για όσους θέλουν να το τοποθετήσουν σε ύψος ή κάπου σταθερά, στο κάτω μέρος του φέρει την στάνταρτ υποδοχή των 35 mm για βάσεις ηχείων και τρίποδα.


Εκτός από Bluetooth το Bose S1 Pro μπορεί να συνδεθεί αναλογικά με mini jack, ενώ στο πίσω μέρος του φέρει και μια μικρή κονσόλα –έναν τρικάναλο μίκτη- με ρυθμιστικά τόνου και αντήχησης, υποδοχές combo-XLR όπως και ειδική έξοδο για την σύνδεση περισσότερων ηχείων. Μέχρι και μικρόφωνο για Κaraoke και ομιλίες μπορούμε να του συνδέσουμε.

Όλα αυτά δείχνουν ότι το Bose S1 Pro δεν είναι ένα παιχνίδι όπως τα περισσότερα Bluetooth ηχεία της αγοράς, αλλά μια σοβαρή κατασκευή κατάλληλη να σας βγάλει ασπροπρόσωπο με καλό ήχο όπου, όταν και όπως θέλετε.

Ένα ηχείο πολλαπλών αποστολών που δεν κοστίζει πολλά, παρ’ όλο που έχει πλούσιο «πακέτο» εξοπλισμού με δυνατή μπαταρία, μίκτη και ανθεκτική καμπίνα.

Ο ήχος του είναι εξαιρετικός με έκταση μπάσου και καθαρότητα, κάτι που η Bose γνωρίζει να φτιάχνει από χρόνια.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ: AUDIO GROUP GREECE BV
ΕΠΑΦΗ: 210.6721200
ΤΙΜΗ: €649 Μαζί με την μπαταρία του.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...