fbpx
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 20:31

Cayin N8: Φορητό με λάμπες Nutube

Το νέο φορητό player της Cayin, το N8 που κοστίζει περίπου 3.000 ευρώ, έχει ήχο λάμπας. Πρόκειται για το φημισμένο λαμπάτο τσιπσετ Nutube της Korg. To Cayin N8 έρχεται για να γιορτάσει τα 25 χρόνια της Cayin.

Το player έχει έξοδο mini jack, balanced έξοδο 4,4 mm πέντε ακίδων (που χρησιμεύει και ως έξοδος γραμμής) και μία έξοδο γραμμής 3,5 mm. Εκτός από το Nutube στην έξοδο, υπάρχει που και στάδια solid state με δύο τσιπάκια τελεστικών ενισχυτών MUSES για balanced έξοδο. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει λαμπάτη ή τρανζιστοράτη έξοδο, άρα και ήχο.

Οι μετατροπείς είναι δύο AK4497 EQ και το player παίζει PCM μέχρι 384ΚHz/32 bit και DSD έως 11,2 MHz. Υπάρχει χρωματιστό LED με ενδείξεις για τον ρυθμό δειγματοληψίας, την κατάσταση φόρτισης και την αναπαραγωγή. Το player έρχεται με ενσωματωμένη μνήμη 128 GB, ενώ μπορεί να δεχθεί και κάρτα microSD ή κάρτα microSDXC έως 512 GB.

Κατά τα άλλα το σημαντικό αυτό player είναι εξοπλισμένο με USB Type-C ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως USB DAC (PCM 192ΚHz/24 bit και DSD 5.6 MHz). Υπάρχει επαφή I2S μέσω θύρας microHDMI για ψηφιακή μεταφορά του σήματος.

Στο Bluetooth υποστηρίζει aptX όπως και την εφαρμογή HiByMusic.

Το σασί του N8 είναι φτιαγμένο από ατσάλι και εσωτερικά καταστέλλει τις δονήσεις, έχει πλακέτα που απορροφά τους κραδασμούς, ένα σύστημα ελατηρίων ως ανάρτηση και ένα φύλλο γραφίτη. Η οθόνη της συσκευής είναι LCD IPS ανάλυσης 480 × 360 pixels.

Η πίσω πλευρά φέρει Gorilla Glass όπως τα κινητά. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 7.000 mAh, με διάρκεια συνεχούς αναπαραγωγής 9,5 ώρες σε κανονική λειτουργία ή 8,5 ώρες σε λειτουργία HIGH. Υποστηρίζεται από το σύστημα γρήγορης φόρτισης της Qualcomm QC 2.0 ώστε να μπορεί να φορτιστεί η μπαταρία από 20% έως 80% σε δύο περίπου ώρες. Το βάρος του Ν8 είναι 380 γραμ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...