fbpx
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 17:17

CES Unveiled Amsterdam 2018: Επέκταση στον τουρισμό

Η CES, η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στο κόσμο, ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τις δραστηριότητες της στον τουρισμό. Η Έκθεση CES2019 πρόκειται να καλύψει με ειδικούς εκθέτες το χώρο της τεχνολογίας και της καινοτομίας στο τουρισμό, ένας τομέας που αφορά πολύ την Ελλάδα. Στο χώρο του τουρισμού έχει πια εισβάλει η τεχνολογία, παρέχοντας εργαλεία ώστε να αυξηθεί σημαντικά η εμπειρία ενός ταξιδιού ή των διακοπών μας.

Στο Άμστερνταμ πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες το event με τον τίτλο CES Unveiled Amsterdam 2018, κάτι ανάλογο έγινε και στο Παρίσι. Είναι μια σειρά γεγονότων που προοδευτικά μας οδηγούν στην μεγάλη Έκθεση CES2019 που αρχίζει στις 8 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 11 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας.

Στο Άμστερνταμ o κ. Gary Shapiro που είναι πρόεδρος και CEO της CTA, μίλησε για το τέταρτο βιβλίο του Ninja Future: Secrets to Success in the New World of Innovation, που θα κυκλοφορήσει κατά την διάρκεια της Έκθεσης CES2019. Το βιβλίο αναφέρεται στο πως μπορεί κανείς να προετοιμαστεί για τις μεγάλες τεχνολογικές εξελίξεις που αναμένονται.


Κατά την διάρκεια του CES Unveiled Amsterdam 2018 «έτρεχε» έκθεση με πολλές start-up ολλανδικές εταιρίες που ασχολούνται με τεχνολογίες σχετικές με την ιατρική, την ενέργεια, τη μουσική και το έξυπνο σπίτι. Πολλά από τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στο Άμστερνταμ έχουν λάβει ήδη βραβείο CES 2019 Innovation Honorees, ένας θεσμός πολύ σημαντικός για την CES2019.

Οι εγγραφές για την CES2019 άρχισαν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Luxman PD-151: Ιαπωνικό Πικάπ FiiO BTR3: Bluetooth LDAC και Amp »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...