fbpx
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 14:21

McIntosh MC312: νέος τελικός

Ο MC312 είναι ο διάδοχος του πετυχημένου MC302 και αποδίδει επίσης 300Wrms στο κανάλι μέσω των αυτομετασχηματιστών της εξόδου, που δίνουν τρεις τάπες για ηχεία 2,4 και 8Ω, με την ισχύ να παραμένει σταθερή ανεξαρτήτως φορτίου.

Ο νέος τελικός έχει αρκετές αλλαγές στα σημεία, με βασικότερη τον διπλασιασμό στη χωρητικότητα (πυκνωτές) εξομάλυνσης του τροφοδοτικού του, κάτι που επέφερε 27% βελτίωση των δυναμικών περιθωρίων, που κινούνται τώρα στα 2,3dB έναντι 1,8dB του απερχόμενου μοντέλου.

Άλλες προσθήκες περιλαμβάνουν το σύστημα power management (auto off) και την παρουσία εξόδων γραμμής (balanced και single-ended) που διευκολύνουν τις συνδέσεις σε περίπτωση πολυενίσχυσης ή την προσθήκη ενεργού υπογούφερ.

Υπάρχουν και εμφανισιακές αλλαγές (διακριτικές), όπως τα νέα γυάλινα καπάκια με τα διαγράμματα για τους τρεις μετασχηματιστές, ο φωτισμός των οργάνων που είναι πια με led ενώ στις ψύκτρες σχηματίζεται το μονόγραμμα “Mc” της McIntosh. O MC312 είναι διαθέσιμος με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 10.000 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...