fbpx
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 18:11

Huawei Mate 20 Pro: Η μεγάλη ανατροπή

Είναι γνωστό ότι η Huawei θα παρουσιάσει την νέα της ναυαρχίδα την άλλη εβδομάδα, το Mate 20 Pro που θα αντικαταστήσει το τρέχον Mate 10 Pro. To νέο Mate 20 Pro σίγουρα θα αντλεί το φωτογραφικό του σύστημα από το P20 Pro με τους τρεις φακούς. Αυτή τη φορά οι φακοί δεν θα είναι τοποθετημένοι σε μια ευθεία γραμμή όπως το P20 Pro, αλλά –σύμφωνα με rumors, θα σχηματίζουν ένα τετράγωνο στην πλάτη της συσκευής. Τρεις φακοί και ένα φλας, ένα στοιχείο σε κάθε γωνία του τετραγώνου.


Η οθόνη της συσκευής είναι τεχνολογίας AMOLED από τη Samsung μεγέθους 6,9 ιντσών που θα έχει την γνωστή εγκοπή στο επάνω μέρος. H οθόνη θα καλύπτει όλη την εμπρός επιφάνεια της συσκευής, ενώ -σύμφωνα πάντα με διαρροές- θα φέρει και ενσωματωμένο αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος.


Ο επεξεργαστής έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι ο νέος ισχυρός Kirin 980 με κατασκευή 7nm και με διπλή ΝPU για «περισσότερη» τεχνητή νοημοσύνη Α.Ι.


Η τεχνητή νοημοσύνη θα εφαρμόζεται στη φωτογραφία, στο βίντεο, στην μπαταρία και γενικά στην διαχείριση της συσκευής. Οι τρεις φωτογραφικές με φακούς Leica θα επιτρέπουν οπτικό ζουμ 3x (ακόμη και στο βίντεο), ευρυγώνιες λήψεις και φυσικά –όπως σε όλα τα Mate- εξαιρετικές macro λήψεις.

Οι διαρροές λένε ότι αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει ασπρόμαυρος φωτογραφικός αισθητήρας. Επίσης, λένε, ότι δεν θα έχει υποδοχή mini jack για ακουστικά και όλες οι ενσύρματες είσοδοι και έξοδοι θα γίνονται μέσω της USB type C.

Τι άλλα λένε; Ασύρματη φόρτιση μπαταρίας, χωρητικότητα μπαταρίας πάνω από 4.000mhA, super charge φόρτιση, φόρτιστης 2Α, δυνατή λεπτή κατασκευή με καμπύλες και χρώματα.


Όπως -ακούγεται- η τιμή του θα είναι κοντά στα 1.000 ευρώ και το περιμένουμε στην Ελληνική αγορά σύντομα. Η επίσημη παρουσίαση του κινητού θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου.

 

Για όσους θέλουν επιδόσεις στο gaming η Hauwei θα κυκλοφορήσει και το Mate 20 Χ

https://twitter.com/i/status/1049332264038006785

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Marshall Minor II Bluetooth ακουστικά Well Tempered ΝΕΟ Amadeus 254 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...