fbpx
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 20:18

NAD D 3045 και C 658: Ενισχυτής και D AC

Δύο ακόμα συσκευές μπαίνουν στην οικογένεια τις NAD, πέρα από το πικάπ C 588. Πρόκειται για τα D 3045 και C 658.

 Ο D 3045 είναι ένας ενισχυτής HybridDigital με 60W ανά κανάλι, USB είσοδο (192kHz/24bit) που υποστηρίζει DSD και MQA, Bluetooth aptX HD (δύο δρόμων), phono (για MM) και ενσωματωμένο BluOS για streaming. Έχει δύο οπτικές εισόδους, μια ομοαξονική, δύο γραμμής (RCA-3.5mm) αλλά και μια HDMI ARC.

Έχει επίσης διπλή έξοδο pre-out και sub-out και έναν διακριτό ενισχυτή ακουστικών, ικανό να οδηγήσει πολύ απαιτητικά ακουστικά.Ο ενισχυτής κοστίζει 699$.

Το C 658 είναι ένα DAC-streamer με ενσωματωμένο BluOS, Bluetooth aptX HD (δύο δρόμων)  και «φοράει» ένα ESS Sabre DAC. Έχει το Dirac Live Room Correction (έκδοση Lite) και είναι κατασκευασμένο με βάση το Modular Design Construction (MDC), μια πρωτοπορία της NAD, όπου όλα τα ψηφιακά κυκλώματα είναι αρθρωτά ώστα να μπορούν να αναβαθμιστούν στο μέλλον.

Το C658 έρχεται με δύο κενά slots για μελλοντική χρήση. Έχει phono (για MM), ενισχυτή ακουστικών, δύο εξόδους για υπογούφερ, ισορροπημένη έξοδο (XLR) και θύρα RS232. Θα κοστίζει 1499$ και θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...